Les millors platges d’Espanya: CANTÀBRIA (Part 2)

L’any passat us vam presentar les considerades millors 20 platges d’Espanya. Durant aquest estiu anem a ampliar i a enumerar-vos les millors platges per Comunitat Autònoma. Després de visitar GALÍCIA i ASTÚRIES, ens dirigim a una costa amb platges situades en espais molt atractius on poder passejar, gaudir dels intensos perfums marins i observar el moviment de les marees, que ocasionalment poden superar els quatre metres de desnivell: parlem de CANTÀBRIA.

CANTÀBRIA (2ª Part)

PLATJA DE LANGRE LA GRANDE – Langre (Ribamontán a la mar)

 

Per a molts la platja més bella de Cantàbria, situada en la costa de Trasmiera, a un km. aproximadament de la localitat de Langre. El seu allargat arenal de 800 metres està completament envoltat per verticals penya-segats, realitzant-se el seu accés per unes escales.
És una platja amb forts corrents i onatge, així que farà gaudir als amants del surf. Per a la resta de banyistes, s’aconsella precaució. El seu accés no està adaptat a tots els públics i no hi ha serveis.

 

PLATJA DE SANTA JUSTA – Ubiarco (Santillana del Mar)

 

Platja situada en la costa de Santillana del Mar, al costat del poble d’Ubiarco, per la qual cosa també se la coneix com a Platja d’Ubiarco. En els seus voltants existeix una antiga ermita situada en una cavitat formada en el nucli d’un espectacular plec anticlinal.

 

PLATJA DEL PEDRERU – Pechón (Val de San Vicente)

 

La platja més occidental de Cantàbria, localitzada en la desembocadura del riu Deva, en el marge dret de la Ria de Tinamayor. Molt tranquil·la a causa del seu difícil accés, freqüentada per pescadors.

 

PLATJA DEL CAMELL – Santander

 

Platja situada en el nucli urbà de Santander, al costat de la Península de la Magdalena. És l’extrem sud de l’extens arenal que s’estén des de Cap Menor cap al sud. Rep el seu nom per la inconfusible forma d’una de les roques que l’ocupen.

PLATJA DEL SABRE DE QUEJO – Arnuero

 

Platja situada en la costa de Trasmiera, prop d’Illa, al costat de la localitat de Quejo. Es tracta d’una platja urbana que es caracteritza per un ambient familiar i és especialment atractiva per als nens per ser molt recollida i la tranquil·litat de les seves aigües.

 

PLATJA DE TRENGANDÍN – Noja

 

Platja situada en la costa de Trasmiera, al costat de Noja i el mareny Victoria, ocupant la zona occidental d’un extens arenal que supera els 3 km. de longitud fins a la punta del Brusc.
La seva sorra és fina i les seves aigües cristal·lines. La platja de Trengandín està dotada d’una gran quantitat de serveis i els seus accessos estan adaptats a tot tipus d’usuaris.

 

PLATJA DE COVACHOS – Soto de la Marina (Santa Cruz de Bezana)

 

Aquesta platja de gran bellesa, es caracteritza per ser una mica remota i poc freqüentada, i és una de les favorites entre els quals els agraden practicar el nudisme.
Rep el seu nom del característic illot unit a terra en baixamar i es troba pròxima a la ciutat de Santander, a uns 3 km de Soto de la Marina. Cal descendir unes escales per a accedir, per la qual cosa no és apta per a tota mena de públic. En banyar-nos cal ser acurats, perquè amb vent, una cosa freqüent, hi ha fort onatge.

 

Segueix coneixent les millors platges d’Espanya AQUÍ

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
168 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic ramonnos Twitter Pic soykarac Twitter Pic montsede Twitter Pic dianacar Twitter Pic JosepMay
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found