Les 20 millors platges d’Espanya (Part 1)

Durant el mes d’agost, en quatre articles, us presentarem les 20 platges considerades millors de tota Espanya, per la seva ubicació, característiques o qualitat de l’aigua. Us animem a visitar-les almenys una vegada en la vida, per a gaudir del sol i la mar en llocs realment de pel·lícula.

Aiguablava (Begur, Girona, Catalunya)

L’entorn paisatgístic d’aquesta platja la fa única. La multitud d’arbres sobre les roques formant un mantell de vegetació al costat d’unes aigües cristal·lines i una sorra que frega el blanc impol·lut emulen una d’aquestes selves pròpies de les illes desertes.

Els serveis d’oci fan que l’avorriment en Aiguablava sigui inexistent, però si cal decantar-se per alguna cosa, ens fiquem sota l’aigua amb les seves activitats de busseig.


Macarella i Macarelleta (Illes Balears)

A aquestes idíl·liques cales menorquines només es pot arribar per mar o a peu. Juntes conformen un dels conjunts més fotogènics de les Balears, amb les seves aigües clares emmarcades per penya-segats coberts de pins que semblen a punt de caure a la mar. Encara que a l’estiu són molt freqüentades, a primera hora del dia romanen tranquil·les.


Platja Norte (Peñíscola, Castelló, Comunitat Valenciana)

 

A part de la seva condició de platja mediterrània que fa de Playa Norte una de les més sonades entre els viatgers, potser són les seves espectaculars vistes al Castell del Papa Luna el que acaba embadalint als seus visitants. Un festival de palmeres després del qual passes a endinsar-te en el seu barri antic, en el qual s’amaguen, ni més ni menys, que alguns dels escenaris de Joc de Trons.


Platja de Benijo (Tenerife, Illes Canàries)

Al nord de l’illa de Tenerife trobem l’arenal més fotogènic de les platges de les Illes Canàries. Només per això ja mereix estar entre les millors platges d’Espanya. Com la majoria de platges de l’arxipèlag, el seu origen és volcànic. Per als viatgers més habituats a sorres daurades o blanques, aquestes altres negres són tot un motiu de sorpresa. El seu caràcter salvatge, allunyada de nuclis urbans, permet desconnectar al contacte amb la naturalesa, i gaudir d’uns dels millors capvespres de les Illes Canàries.


Platja del Papagayo (Lanzarote, Illes Canàries)

La platja del Papagayo es va coronar guanyadora l’any passat com la més bella d’Espanya. La seva forma de mitja lluna, el seu fàcil alhora que ocult parador o aquest blau intens que la caracteritza la van fer posicionar-se en el més alt. Com si estigués custodiada per les formacions rocoses que l’envolten, apareix tímidament per a oferir a més, unes vistes de somni.


Segueix coneixent les 20 millors platges d’Espanya AQUÍ

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found