Les 20 millors platges d’Espanya (Part 2)

Durant el mes d’agost, en quatre articles, us presentarem les 20 platges considerades millors de tota Espanya, per la seva ubicació, característiques o qualitat de l’aigua. Us animem a visitar-les almenys una vegada en la vida, per a gaudir del sol i la mar en llocs realment de pel·lícula.

Platja de los Genoveses (Almería, Andalusia)

Almeria és una província afortunada en platges verges. Platja dels Genovesos, al Parc Natural Cap de Gata, és una d’elles: una badia de cinema de singular bellesa que l’ha portat a convertir-se en escenari de moltes pel·lícules. Sens dubte, es tracta d’una de les millors platges d’Andalusia. En ella trobem dunes de sorra fina i daurada al costat de les característiques chumberas i pites de la zona. Banyar-se aquí és tot un plaer de cinema.

Platja de Covachos (Soto de la Marina, Santander, Cantabria)

L’espectacle de les marees a la platja de Covachos és digne d’admirar. Les pujades i baixades fan que la grandària de la platja canviï considerablement. Tant és així, que d’elles depèn l’aparició del camí que la uneix a l’Illa del Castre.

Les seves aigües banyen les roques que l’envolten i en les quals existeixen petites coves a les quals deu el seu nom. El paisatge desert i infinit fa que sembli que estàs tot sol amb ella.

Cala Granadella (Alicante, Comunitat Valenciana)

Aquesta platja és una de les més boniques d’Espanya i sens dubte una de les més belles d’Alacant i de la Comunitat Valenciana. Caminar d’hora per aquesta platja alacantina abraçada per muntanyes, escoltant el rumor de les ones i el cruixir dels còdols sota els peus, produeix una grata sensació. Des de la pròxima i turística població de Xàbia s’accedeix per la carretera que travessa el Parc Forestal de La Granadella i que finalitza en el cap de Nao. En diverses ocasions aquesta ancorada ha estat triada la millor d’Espanya.

Platja de La Concha (San Sebastián, Guipúzcoa, País Basc)

Prepara el mòbil, perquè la platja de la Concha no et permetrà guardar-lo en cap moment. La seva llarga extensió, de 1.350 metres de longitud, la converteix en la vista perfecta, aquesta que fa que la recorris a cop de clic!.

És on comença i acaba Sant Sebastià, una d’aquestes parades obligatòries en les quals no reparar encara que sigui uns minuts es converteix en pecat capital. Els dies assolellats són per a gaudir-la, però amb total seguretat es pot afirmar que els dies ennuvolats és també un autèntic espectacle.

Platja de Nogales (La Palma, Illes Canàries)

La Palma té algunes de les millors platges d’Illes Canàries. La de Nogales és una d’elles. Es troba en el municipi de Puntallana, en el nord-oest de la Palma, en un paisatge rural amb muntanyes i senderes. S’arriba a aquesta joia després de descendir durant 15 minuts per un penya-segat. No és una platja d’aigües calmes, però el paratge mereix l’excursió. I per als amants del surf és una autèntica delícia perquè és un dels millors llocs de l’arxipèlag canari per a agafar onades.

Continua coneixent les 20 millors platges d’Espanya AQUÍ

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
167 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic frizzbik Twitter Pic Autocara Twitter Pic sateliun Twitter Pic Caravani Twitter Pic marctost
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found