Les 20 millors platges d’Espanya (Part 3)

Durant el mes d’agost, en quatre articles, us presentarem les 20 platges considerades millors de tota Espanya, per la seva ubicació, característiques o qualitat de l’aigua. Us animem a visitar-les almenys una vegada en la vida, per a gaudir del sol i la mar en llocs realment de pel·lícula.

Figueiras (Cíes, Pontevedra, Galicia)

Ens allunyem dels tòpics de les Illes Cíes per a caure (afortunadament) a la platja de Figueiras. A la nostra esquena, deixem una extensa i profunda vegetació que ajuda al fet que l’escenari sembli tret de la pel·lícula La Platja.

Aquí, el nudisme és a la teva elecció i l’aigua està una mica més freda de l’habitual, però tot sigui per veure vesprejar sobre els 300 metres d’aquesta joia oculta.

Platja de Matalascañas (Huelva, Andalucía)

Aquesta platja de Huelva, d’ambient familiar, és una de les més populars de la província i una de les millors de tota Andalusia. Es tracta d’un extens arenal amb més de cinc quilòmetres de longitud, per la qual cosa és una de les més grans de la Costa de la LUZ. Se la reconeix per la seva peculiar “Piedra” que sobresurt en la riba. No és cap formació geològica estranya, sinó l’antiga Torre de la Higuera, una de les torres que protegien el litoral d’atacs, però que no va resistir el fort sisme submarí de Lisboa en 1755.

Caló d’es Mort (Formentera, Illes Baleares)

Res de restaurants, res de bars. Això és el que trobes en una platja com Caló d’és Mort, perquè aquí es ve a perdre’s durant hores.

Aquest recòndit lloc forma la típica postal estiuenca amb grans roques i aigua blava turquesa com a ingredients. Situada entre Es Ram i Migjorn, abans de pujar a la Mola, trobar-la serà un grat descobriment.

Platja de Rodas, (Vigo, Galicia)

Amb forma de petxina i aigües de vidre color maragda aquesta platja de les Illes Cíes és una de les més belles de les Ries Baixas. Es troba unida per una llengua de sorra amb la platja de Figueiras, un altre tresor gallec. Les Cíes estan integrades al Parc Nacional de les Illes Atlàntiques, accessibles amb barca des de Vigo.

Valdevaqueros (Tarifa, Cádiz, Andalucía)

Quatre quilòmetres de costa per a enamorar a qualsevol que s’atreveixi a passejar per la seva sorra. La platja de Valdevaqueros, en Tarifa, és una de les més populars i les més volgudes entre els viatgers. Potser es deu a la seva clara i fina sorra que es estèn fins a aquestes infinites dunes i et fan pensar que estàs en un desert paradisíac.

Continua coneixent les 20 millors platges d’Espanya AQUÍ

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
163 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic marctost Twitter Pic Campiste Twitter Pic towearin Twitter Pic eLCixCo Twitter Pic LupoPerr
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found