Les 20 millors platges d’Espanya (Part 4)

Durant el mes d’agost, en quatre articles, us presentarem les 20 platges considerades millors de tota Espanya, per la seva ubicació, característiques o qualitat de l’aigua. Us animem a visitar-les almenys una vegada en la vida, per a gaudir del sol i la mar en llocs realment de pel·lícula.

Platja de Gulpiyuri (Asturias)

L’ésser una petita platja de mar situada a l’interior és una característica suficient perquè es consideri la platja de Gulpiyuri una de les més singulars d’Astúries. A penes 50 metres de longitud de sorra blanca que rep la mar de manera indirecta, per sota dels penya-segats que la volten. Per això està catalogada com a Monument Nacional. No és accessible, per la qual cosa per a arribar a aquesta meravella cal caminar per un camí agrícola envoltat de prats. Prepara’t, perquè quan la marea puja, sembla una piscina salvatge més que una platja.

Cala Cortina (Cartagena, Murcia)

Cala Cortina és la platja perfecta per a aquests dies sota l’ombrel·la que comencen a primera hora del matí i s’acaben allargant fins al capvespre. Quiosquets, restaurants, àrea de pícnic, zona de joc per a nens i un llarg etcètera perquè no li falti de res als seus visitants.

El camí al seu accés copat de penya-segats i muntanyes suposa una altra experiència, però el regal final és una platja de 250 metres de longitud en la qual desaparèixer durant un temps.

Platja de Laga (País Basc)

En la Reserva de la Biosfera de Urdaibai i pròxima al cap de Ogoño tenim una de les millors platges del País Basc. La Platja de Laga ocupa un bellíssim paisatge de dunes i sorra fina i orada. Oberta a la mar, és una de les millors platges per a fer surf al Cantàbric amb ones curtes amb pics de dretes i d’esquerres.

Platja San Antonio del Mar (Llanes, Asturias)

Tan sols 70 metres de longitud són necessaris per a un amor a primera vista. La recòndita platja de Sant Antonio del Mar és el que qualsevol desitjaria per al seu estiu etern. Són molts els que apareixen en aquesta petita cala fugint de la multitud de la seva veïna, la platja de Cuevas de Mar.

A Sant Antoni, la seva aigua en calma és un altre factor que ajuda trobar la pau en una platja que es mostra al natural, sense comoditats i on, valgui la redundància, estaràs més còmode que mai.

Platja de las Catedrales (Galicia)

Prop de Ribadeo es localitza l’espectacular platja que dóna nom a l’Espai Natural d’As Catedrais. Els seus arcs de fins a 30 metres d’alt s’aprecien millor amb la marea baixa, quan és possible entrar en les seves coves i passar sota els arcbotants d’aquesta catedral esculpida en roca. Per a accedir a l’estiu és necessari realitzar una reserva prèvia. Sens dubte és una de les millors platges de tot Galícia.

Continua coneixent les 20 millors platges d’Espanya AQUÍ

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found