OFERTA en caravanes PREMIUM!

Avui us volem parlar de la nostra gamma low cost en caravanes, la Premium 484SDL y la Premium 432CDL, que ara a més tenim d’oferta.

Ja us vam parlar en la nostra  última entrada de las autocaravanes HAPPY, també low cost, i de nou ens trobem amb uns models, que encara que el seu preu és més que raonable, mantenen un nivell d’acabats i d’equipament molt bo.

Característiques comunes

Xassís:

Segures i fàcils de remolcar, pensades per maximitzar el confort al volant i la seguretat en carretera.

Tots dos models de caravana van muntats sobre un sistema de xassís de construcció lleugera, fabricat pel líder del sector AL-KO. Aquest dóna a les caravanes PREMIUM el màxim confort i seguretat en ruta, en tota circumstància: corbes, moviments trontollants, vent lateral o en cua i avançaments.

Disposa a més d’una molt bona suspensió, amb amortiment de la marca AL-KO també, millorant la conducció, reduint oscil·lacions i salts.

Exterior:

Pensades per durar i suportar les pitjors condicions meteorològiques.

El paviment exterior és de polièster que permet, amb un pes reduït, alts graus de resistència i la completa estanquitat, gràcies a les seves propietats per repel·lir l’aigua.

D’altra banda, i no menys important, equipa un sostre reforçat anti-calamarsa que protegeix la caravana davant aquest fenomen meteorològic que causa estralls a les nostres cases amb rodes quan et topes amb ell.

Tot això es complementa amb perfils d’alumini roms que donen al conjunt un bonic acabat, net i aerodinàmic.

Interior:

Tot l’interior està acabat en fusta mongoy, molt resistent a cops i marques, ja que té un alt grau de duresa, i durable enfront d’insectes i fongs.

Totes les seves finestres vénen enfosquides i amb mosquiteres, per evitar visitants voladors no desitjats, mantenir la privadesa a l’interior de la caravana i evitar l’escalfament de l’interior amb els raigs del sol a l’estiu.

La tapisseria de seients i matalassos és de diferents tons beix, a ratlles.

Tots dos models compten amb bany complet i cuina amb pica i dos fogons de gas.

Diferències entre models

Mesures exteriors:

Ambdues tenen la mateixa alçada (252 cm.) però difereixen tant en la seva llargada com en l’ample. El model 484 SDL, més gran, mesura de llarg 577 cm, 72 cm més que el model 432 CDL, i 236 cm d’ample, 20 cm més que la 432.

Distribució de llits:

Ambdues caravanes permeten dormir fins a 6 persones amb la següent distribució: llit de matrimoni fixe, dues lliteres individuals i llit doble a la zona del menjador.

La principal diferència entre aquests dos models és que la 484 SDL munta el llit fix paral·lel a l’eix de la caravana, d’aquí els seus 70 cm. més de llargada, permetent situar el bany al costat del llit. En canvi la 432 CDL disposa el seu llit fix en perpendicular a l’eix de la caravana, permetent així que sigui bastant més curta.

Tant sota el llit fix com en la llitera inferior es disposa d’espai extra de emmagatzematge.

Nevera:

Els models de nevera que munten són diferents també. La Premium 484 SDL Star Home porta una nevera Teka gran, de 227 litres de capacitat. En canvi la Premium 432 CDL Star Home porta nevera Dometic trivalent de menys capacitat, 82 litres concretament.

OFERTA ESPECIAL:

Si us heu enamorat d’algun d’aquests dos models de caravanes esteu de sort perquè les tenim d’oferta, millorant encara més el seu preu de venda, ja de per si bastant baix en aquesta marca:

La  Premium 432 CDL Star Home fins ara tenia un preu de venda de 15.159 € i ara podrà ser vostra per tan sols 14.450 €

La Premium 484 SDL Star Home tenia un preu de venda de 14.645 € i ara podeu aconseguir-la per 14.150 €.

Esperem que us hagin agradat aquests dos models de caravanes low cost. Podeu passar per L’Alba ( ubicació) a veure-les ja que les tenim en exposició. Per qualsevol consulta no dubteu en trucar-nos ( 938496060) o enviar-nos un correu a  lalbagroup@lalbagroup.com o a través del nostre  formulari de contacte

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
169 people follow LAlbaCaravaning

F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found