La teva autocaravana per aquest estiu per només 393 €/mes

Fa un mes us parlàvem de dos models d’autocaravana que tenim llestes per lliurar, de gran qualitat i a un preu genial. Podeu veure-les més en detall aquí.

Avui us volem parlar de com us posem de fàcil per a que puguin ser part de les vostres vacances enguany.

Arriba l’estiu i alguns pensen que ja és massa tard, que haurien d’haver fet el pas abans, que estan tirant els diners llogant un apartament o pagant hotels un any més… Un altre any més sense autocaravana!

També hi ha qui s’ha proposat estalviar per renovar la seva actual autocaravana però això portarà temps i “l’autocaravana d’ara ja no està per masses festes…”. Caldrà anar “despacito”, com diu la cançó, i fer una ruta curta aquest estiu…

Però atents…:

A L’Alba Caravaning ens hem proposat acabar amb tant dubte, tanta resignació i tants càlculs perquè pugueu cridar als quatre vents: “Família, no es parli més… ENS COMPREM UNA AUTOCARAVANA!

– Dit així sona bé, veritat?

–  Sí, però… anem una mica justets de pressupost…

– No us preocupeu! Tot té solució!

Adquirir un d’aquests dos magnífics models d’autocaravana no et costarà molt més que el que sol gastar una família mitjana espanyola en vacances a l’any. I obtindràs altres beneficis:

 • No només podràs gaudir de vacances i conèixer llocs els 15 dies o el mes que planejaves estiuejar aquest any. De fet cada cap de setmana podràs agafar a la família i descobrir llocs nous.
 • Les teves vacances a partir d’ara seran rutes, no estades en un lloc només.
 • Gaudireu de la natura i de la llibertat que suposa no estar lligat a un lloc en concret
 • No hi haurà destinació que descartis per l’alt preu dels seus allotjaments o nivell de vida. Amb un bon rebost la despesa serà mínima en qualsevol lloc.
 • Com aquests models disposen de 4 o 5 places segur que et queda lloc per convidar a algun amic o a algun familiar en alguna de les vostres sortides. I sense cost afegit! (Així és fàcil ser bon amic, veritat?)

Però… de quant estem parlant?

Doncs com podeu veure a l’ enllaç, on podreu veure al detall tot el que inclou la vostra imminent nova casa amb rodes, aquests dos models tenen un preu de venda realment molt ajustat: 47.263 € (impostos inclosos)

I d’on trec jo aquests diners?

De nou no us preocupeu. Disposem d’un sistema de finançament perquè pugueu començar a gaudir de la vostra nova autocaravana Happy de forma immediata. Amb el nostre finançament només hauràs de preocupar-te de triar quin d’aquests dos models s’adapta millor a les vostres necessitats i a on fareu el primer viatge.

Característiques del finançament:

(exemple de finançament real, tant l’entrada como la quantitat de quotes es pot adaptar a les vostres preferències)

 • Import total de la autocaravana amb impostos i despeses financeres: 47.263 €

  (IVA, IEDMTS i cost de la operació financera inclosos, no inclou impost municipal de circulació).

 • Entrada: 3.500 €

 • Import a finançar: 43.763 €

 • Quota mensual: 393 €/mes

 • Número de quotes: 144 quotes mensuals

 • Durada del prèstec: 12 anys

I ara que ho veus viable només ens queda deixar-te entrar en la teva nova autocaravana. Et veus en ella fent quilòmetres ja, no?

 

Per a més informació i per veure aquests models en les nostres instal·lacions, molt prop de Granollers (Barcelona), pots contactar-nos per telèfon: 93.849.60.60, per correu: info@lalba.net o directament passar a veure’ns (ubicació i formulari de contacte  aquí)

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found