Autocaravanes PLA HAPPY 390 y PLA HAPPY 395 2017

En aquesta ocasió us presentem dos models d’una de les marques del Grup P.L.A., les PLA HAPPY. El grup italià disposa de diferents marques d’autocaravanes amb les quals cobreix les diferents necessitats del mercat actual. En aquest cas, les de  2017 de la marca HAPPY, són les que disposen d’un preu de venda més ajustat, encara que amb bons acabats i excel·lent qualitat i durabilitat.

Característiques comuns:

Tots dos models són molt semblants i bàsicament difereixen en la seva distribució interior, però d’això ja parlarem més endavant.

Us descrivim les seves principals característiques comunes:

Exterior i motor:

Les dimensions exteriors d’aquestes dues autocaravanes perfilades són 735 cm. de llarg per 232 cm. d’ample. La seva alçada és de 299 cm.

Muntades en un xassís de Citroën Jumper 35L i amb motor de 2.0, desenvolupa una potència de 130 CV, suficients per moure fàcilment els seus 2.760 kgs. de pes en buit (2.818 kgs. en la 395)

Equipament:

Com diem el seu bon preu pot portar-nos a engany però podem assegurar que la gent de Happy ha fet un excel·lent treball aconseguint unes excel·lents prestacions i un equipament molt complet.

En seguretat no s’han deixat cap detall: disposen de frens ABS i l’anomenat Safety Pack format pel control de tracció per sortir en superfícies lliscoses, el regulador de velocitat que s’agraeix en autopista i el coixí de seguretat de passatger que es suma al del conductor.

A més comptem amb tancament centralitzat, aire acondicionat, alçavidres elèctrics, seients de cabina giratoris i regulables en altura i via posterior eixamplada. També ve amb pre-instal·lació de radio i de fars antiboira.

Cal destacar el sistema contra punxades “Fix & Go” que substitueix la roda de recanvi i fa molt fàcil la reparació d’una punxada en ruta: mitjançant un segellador patentat i un petit compressor permet circular durant més de 1.000 kms., sense dany per al vehicle ni pel medi ambient.

Interior:

Tampoc en el seu equipament com a habitatge mòbil trobem res que ens falti, de fet com veureu a continuació, no li falta detall:

Ambdues autocaravanes disposen d’un ampli saló que compta amb taula extensible de fusta, molt resistent i d’un color gris fosc molt elegant i sofert, dos seients tipus sofà, entapissats en beix i marró, i els ja esmentats seients davanters giratoris, entapissats en blanc.

La cuina, completament equipada, inclou una gran nevera amb gran congelador independent, cuina de gas amb tres fogons, pica i diversos armaris per emmagatzemar tot el necessari.

El bany també inclou tot el necessari amb diferents armaris que aporten un plus d’emmagatzematge al conjunt. Disposen de dipòsits de 100 litres, tant per a aigües netes com per a aigües grises i un vàter tipus casset amb dipòsit de 19 litres.

Diferències entre els models:

HAPPY 390

 

HAPPY 395

La principal diferència entre la PLA HAPPY 390 i la PLA HAPPY 395 està en la distribució dels seus llits.

La 390 disposa de 4 places per dormir mentre que la 395 permet dormir a una persona més. Ambdues compten amb llit basculant sobre el menjador de 140×200 cm. però en la seva part posterior la seva distribució és diferent: mentre que la HAPPY 390 compta amb llit central per a dues persones (135×188 cm), la HAPPY 395 disposa de dos llits bessons de 83×200 cm a la qual se li pot sumar una tercera en el passadís que queda entre elles.

Una altra diferència que trobem entre aquests dos models és la diferència de grandària del maleter: la 390 compta amb una zona més reduïda (70×65 cm) que la de la HAPPY 395 (92×75 cm).

Visita virtual

A la pàgina web del grup PLA disposen de tours virtuals en alguns dels seus models entre ells la HAPPY 390 que podeu veure aquí. És una gran forma de fer-vos fàcilment una idea de com és el seu interior, com si estiguéssiu dins.

PLA MISTER 395 2016 SILVER EDITION

PLA en 2017 va crear la marca HAPPY canviant la denominació d’alguns dels seus models MISTER. Per tant una MISTER 395 és el model 2016 equivalent a la HAPPY 395 de 2017.

Actualment comptem en la nostra flota de lloguer amb dos Pla Mister 395 en acabat exterior de la cabina en gris argent (silver edition).

Seguint la nostra política de renovació continuada de les nostres autocaravanes de lloguer, per assegurar sempre la màxima qualitat dels models disponibles, tenim prevista la venda d’aquestes dues Mister 395 per a setembre a un preu excepcional i com sempre completament revisades i posades a punt, com a noves.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials si us interessa aquest model a un preu encara millor.

Esperem que aquestes autocaravanes, que de “low cost” només tenen el preu, siguin del vostre interès. Podeu passar a veure-les per les nostres instal·lacions o demanar més informació per telèfon o email: Contacta’ns!

 

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found