OFERTA AUTOCARAVANA EXPOSICIÓ! Pla Happy 430 2018 (6 places)

Autocaravana PLA Happy 430 6 plazas portada

Avui us portem una novetat 2018 de la marca Pla Happy, que com ja hem explicat en altres ocasions son la gamma econòmica del Grup P.L.A, però mantenint uns bons acabats i excel·lent qualitat i durabilitat.

La 430 és més àmplia que la 390 i la 395, de les quals us hem parlat recentmentja que té 6 places però amb una longitud molt més petita, només 6 metres (1,35 metres menys concretament). Aquesta longitud la converteix en una autocaravana fàcil de conduir i de maniobrar i super rutera!

Passem a descriure-us aquesta gran autocaravana que com veureu no li falta detall:

Exterior i motor:

Com diem aquesta autocaravana caputxina és clarament una autocaravana curta, amb els seus tan sols 6 metres de longitud.

Munta un motor P.S.A. dièsel HDI Euro 6 de 130 CV amb un consum reduït i molt fiable.

A més el xassís i l’eix posterior estan engrandits per donar major estabilitat al conjunt i ajudar encara més al fet que la seva conducció sigui molt estable i segura.

Equipament:

Com diem no us deixeu enganyar pel seu reduït preu, consta dels últims sistemes en seguretat:

  • Sistema de frenada A.B.S.
  • Control de tracció intel·ligent
  • Control d’estabilitat
  • Control de velocitat de creuer
  • Fars diürns
  • Fars anti boira

Tots aquests sistemes aporten al conductor la tranquil·litat de saber que, siguin quins siguin les condicions de la carretera o de la climatologia, la conducció serà segura, àgil i controlada en tot moment.

Ara enteneu això de “super rutera”? És una autocaravana que demana quilòmetres, aventures, nous paisatges a cada sortida,… que segur que farà més completa la vida dels seus futurs propietaris.

Cal destacar també que disposa d’aire condicionat en cabina.

Interior:

No per ser una autocaravana curta perdem espai a l’interior. El fet que sigui del tipus caputxina, incorporant un llit de matrimoni damunt de la cabina i l’excel·lent distribució funcional que caracteritza als models Happy, fan que no notem manca d’espai en cap moment.

La cuina compta amb fogons a gas, pica, nevera amb congelador i armaris i calaixos per al magatzematge de tot el que necessiteu per a la vostra propera ruta.

El bany està molt bé aprofitat, amb bastant llibertat de moviment a l’interior i també amb espai per a magatzematge addicional.

El menjador, amb taula extensible, es converteix en llit doble fàcilment. A més compta amb un altre llit doble damunt de la cabina i dues àmplies lliteres en la part posterior de l’autocaravana. Dos armaris superiors grans aporten encara més espai de magatzematge.

A més a la part exterior posterior disposa d’un gran maleter i, a la porta d’accés, equipa llum exterior i mosquitera. El que diem: no li falta de res!

Preu:

Autocaravana PLA Happy 430 6 plazas precio

Aquest preu és només per a aquest vehicle en concret, el que tenim en exposició, que podeu veure  a les nostres instal·lacions.

Per tan sols 44.999 euros aquesta autocaravana pot ser vostra (amb IEDMT inclòs) i com la tenim aquí el lliurament és gairebé immediat.

Disposem de les millors opcions per al seu finançamentVine a veure-la y us fem números, ¡¡¡segur que us la emporteu posada!!!

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found