Campanya Expo Estrena: Vine a conèixer els nostres descomptes i accessoris extra.

Ens apropem a final d’any i ens hem propossat renovar el nostre stock d’autocaravanes i furgonetes camper en exposició. Escull entre els descomptes especials o els accessoris extra que hem preparat per a què estreneu la vostra propera autocaravana o furgoneta camper.

¡A L’Alba llancem l’autocaravana per la finestra! amb importants descomptes i accessoris extra de regal en una bona part de les autocaravanes i furgonetes camper que tenim en exposició.

Per a l’ocasió hem redistribuït nostra àmplia zona d’exposició perquè pugueu identificar fàcilment les autocaravanes i furgonetes camper que formen part d’aquesta promoció. En el pedestal informatiu de cada vehicle en promoció trobareu un cartell indicant “campanya”:

Cartel Campaña descuentos exposición estrena promoción autocaravana

No ho penseu més i veniu a conèixer-les, segur que us enamoraran i quan vegeu els descomptes i accessoris que incorpora aquesta oferta us anireu sobre rodes. Trobareu preus molt ajustats i a part podreu escollir entre un important descompte extra o accessoris* de primeres marques perquè a la vostra nova autocaravana o furgoneta camper no li falti detall.

* En cas de lliurar vehicle a canvi com a part del pagament no s’aplicarà les condicions especials de la campanya, encara que es buscarà una solució satisfactòria perquè es beneficiï d’alguns avantatges.

La nostra àmplia zona d’exposició ja està preparada per rebre-us. Veniu? (on estem?) :

Autocaravanes que formen part de la campanya:

Aquestes són les autocaravanes que incorporen l’opció de descompte o accessoris extra que trobareu a la nostra nau de més de 4.000 m2. Amb l’ajut del nostre equip trobareu la que més s’adapta a les vostres necessitats i sempre al millor preu.

– PLA HAPPY 420 (2018) VENUDA

– PLA HAPPY 430 (2018) VENUDA

– PLA GIOTTI LINE THERRY T-36

– CARAVAN INTERNATIONAL MAGIS 84 XT

– ROLLER TEAM FIAT LIVINGSTONE SPORT5 (VENUDA)

– ROLLER TEAM FORD AUTO ROLLER 284TL (2018)

– ROLLER TEAM FIAT ZEFIRO 284TL  AUTOMATIC PACK

– ROLLER TEAM FIAT ZEFIRO 284TL 150 CV

Ja us heu enamorat d’alguna? Veniu a veure-les, a provar els seus còmodes seients i llits, a sorprendre-us amb les noves idees d’aprofitament de l’espai, a comprovar l’alta qualitat dels seus acabats. No saps on estem? Fes clic AQUÍ ¡Us esperem!

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found