Campers Roller Team en estoc: explora el nostre catàleg i planifica la teva propera escapada

Explorant el Món amb Roller Team: Descobrint la Gamma de Campers

A l’apassionant món del turisme a l’aire lliure, Roller Team, una empresa italiana dedicada a satisfer les necessitats dels amants de l’aventura, ha aconseguit destacar amb el seu enfocament emprenedor i tecnològic. Amb més de dues dècades d’experiència, Roller Team ha evolucionat des de ser una marca establerta al sector de les autocaravanes fins a especialitzar-se també en la producció de campers, oferint una àmplia gamma de vehicles recreatius que combinen estil, tecnologia i alta qualitat.

Una Marca Reconeguda Internacionalment

Roller Team ha transcendit les fronteres i s’ha consolidat com una marca de renom a nivell internacional, i ha estat reconeguda pel seu dinamisme i contínua innovació. L’empresa s’ha compromès incansablement amb l’excel·lència, i aquest compromís es manifesta a cada autocaravana i furgoneta que produeix, oferint als viatgers experiències inoblidables. La diversitat de gammes, que inclouen Kronos, Zefiro, Granduca i Livingstone, reflecteix la versatilitat de Roller Team en adaptar-se amb èxit a les canviants i diverses necessitats de la seva clientela distingida. Cada sèrie no és només un testimoni de la qualitat i l’atenció al detall, sinó també de la capacitat de la marca per anticipar i satisfer les expectatives dels aventurers moderns. Roller Team s´erigeix com un far d´innovació, guiant els amants del turisme al´aire lliure cap a un món de possibilitats emocionants i experiències enriquidores.

Innovació Tecnològica per a una Experiència Inigualable

La constant innovació tecnològica en els processos de fabricació distingeix Roller Team. El seu compromís amb la qualitat es reflecteix en productes duradors a preus altament competitius. L’oferta de Roller Team abasta una varietat de models, des de perfilades i caputxines fins a furgonetes, brindant solucions per a tots els gustos i preferències.

10 Anys de Garantia i ExPS: Protecció Extrema

En el seu compromís amb la qualitat, Roller Team va més enllà en proporcionar als seus clients una garantia excepcional de 10 anys contra goteres i humitats. Aquest suport sòlid no només parla de la confiança que la marca diposita en els seus processos de fabricació, sinó que també reflecteix la seva dedicació a la satisfacció del client a llarg termini. A més, Roller Team ha elevat l’estàndard de protecció amb la incorporació de la tecnologia exclusiva ExPS (Extreme Protection System). Aquest sistema va més enllà del simple aïllament, oferint una barrera interna extraordinària que no només redueix significativament el temps necessari per assolir temperatures confortables, sinó que també millora la uniformitat tèrmica a tot l’interior del vehicle. Així, Roller Team garanteix no només la durabilitat dels seus productes, sinó també la creació d’un entorn interior agradable i còmode per a cada viatge, redefinint els estàndards de seguretat i confort al món de les campers.

Preparades per a Totes les Estacions: Van de Natura Nòrdica


Les campers Roller Team estan dissenyades per enfrontar fins i tot els climes més freds. Gràcies a la tecnologia ExPS Evo, les furgonetes Livingstone són ideals per a ús hivernal, proporcionant confort i eficiència en qualsevol condició climàtica.

Control de Qualitat a Cada Etapa: A Bones Mans amb Roller Team

Roller Team s’enorgulleix de posar l’experiència i la competència del seu equip al servei de cada autocaravana. Des de la recerca i el desenvolupament fins a la fase de producció, es realitzen exhaustius controls de qualitat per garantir la durabilitat, funcionalitat i compliment de les normatives europees.

Personalització i Confort: El teu Estil, El teu Espai

Les furgonetes camperitzades de Roller Team no només ofereixen funcionalitat, sinó també la possibilitat de personalització. Des d’opcions d’emmagatzematge versàtils fins a sostres panoràmics opcionals com el Sun Roof i sostres elevables amb manxa, Roller Team permet als viaixers adaptar el seu espai segons les seves necessitats i preferències.

El Sun Roof, una opció emocionant disponible en certs models de Roller Team, és una característica innovadora dissenyada per portar l’experiència de viatge a noves alçades. Aquest sostre panoràmic opcional ofereix als aventurers la possibilitat de gaudir de més espai i llum natural a l’interior del camper. Amb un marc exterior de metacrilat negre i un vidre interior de vidre estratificat amb serigrafia perimetral de protecció solar, el Sun Roof no només afegeix un toc estètic elegant, sinó que també garanteix una major resistència i durabilitat.

Sotmetre’s a proves rigoroses en càmeres climàtiques és una demostració del compromís de Roller Team amb la qualitat i el rendiment del Sun Roof. Aquestes proves abasten un ampli rang de condicions, des de temperatures extremadament baixes fins a altes temperatures, assegurant que el sostre panoràmic resisteixi qualsevol clima. A més, es realitzen assaigs de radiació tèrmica, vibracions i control visual per garantir-ne la resistència i durabilitat en diverses situacions.

El Sun Roof no només proporciona una experiència visual única, sinó que també contribueix a la comoditat interior en permetre una ventilació addicional a través de dues finestres laterals que es poden obrir i tancar des de l’interior, equipades amb mosquitera per mantenir a ratlla els insectes no desitjats. Així, Roller Team no només ha creat un element estilitzat i funcional amb el Sun Roof, sinó que també ha prioritzat la seguretat, la durabilitat i el confort en cada detall dels seus campers.

Els sostres elevables amb manxa són una característica distintiva i altament funcional que demostra la innovació de Roller Team en la creació de campers versàtils. Aquesta opció, disponible en certs models, permet una personalització addicional de la furgoneta camperitzada, proporcionant beneficis significatius per a aquells que busquen optimitzar lespai interior.

Aquest sostre elevable opcional, amb un disseny intel·ligent i un llit integrat, ofereix als aventurers la capacitat d’augmentar l’alçada del vehicle quan calgui. Això no només brinda una sensació d’amplitud més gran a l’àrea de dia, sinó que també permet la instal·lació d’un llit addicional a la part superior del vehicle, oferint dues places addicionals per dormir. Això és especialment útil per a aquells que viatgen en grups o familiars.

La versatilitat dels sostres elevables es destaca per la seva capacitat per adaptar-se a furgonetes camperitzades de diferents longituds, des de les més compactes fins a les més espaioses. El contramarc del sostre elevable actua com una barrera efectiva contra la penetració daigua, proporcionant una capa addicional de protecció contra possibles infiltracions.

Amb una alçada interior ajustable que oscil·la entre 175 i 227 centímetres, els sostres elevables no només milloren la funcionalitat de la furgoneta sinó que també garanteixen un espai còmode i accessible en totes les circumstàncies. A més, s’incorporen característiques com a focus LED per a lectura, una butxaca portaobjectes i una ventilació òptima a través de dues finestres laterals amb mosquitera i una finestra frontal de plàstic transparent.

L’opció de sostre elevable amb manxa no només expandeix les possibilitats d’emmagatzematge i comoditat a l’interior de la furgoneta, sinó que també destaca la capacitat de Roller Team per oferir solucions enginyoses i personalitzades que s’adapten a les necessitats específiques dels aventurers moderns.

Ambients Acollidors i Tapisseries Personalitzades

La gamma de furgonetes camperitzades de Roller Team no sols es destaca per la seva funcionalitat, sinó també per crear ambients acollidors i còmodes. Amb opcions de colors metal·litzats de la carrosseria i una varietat d’ambients i tapisseries, cada vehicle es converteix en un reflex de l’estil únic dels propietaris.

En resum, Roller Team ha conquerit el món del turisme a l’aire lliure amb el seu compromís amb la qualitat, la innovació tecnològica i l’adaptabilitat a las necessitats canviants dels aventurers moderns. Explorar el món amb una camper Roller Team no només vol dir viatjar, sinó també experimentar l’excel·lència en cada quilòmetre recorregut.

 

 


MODELS EN STOCK


ROLLER TEAM FIAT DUCAT LIVINGSTONE SPORT VAN 2 140 CV PRESTIGE

2 PLACESDistribució dia/nit


Galeria d’imatges


Fes clic per accedir a les seves característiques


ROLLER TEAM FIAT DUCAT LIVINGSTONE ADVANCE VAN 5 140 CV “IRON GREY” – GAMMA 2024

4 PLACESDistribució dia/nit

 


Galeria d’imatges


Fes clic per accedir a les seves característiques

 

Si algun d’aquests models de camper crida la teva atenció, i desitges obtenir més informació, no dubtis en comunicar-te amb nosaltres. Pots contactar-nos via telèfon (93.849.60.60), mitjançant Whatsapp (636.95.88.84) o enviar-nos un  correu electrònic (vendes@lalba.net).

Estem emocionats d’acompanyar-te a la teva recerca de la camper perfecta per a les teves aventures. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més detalls i assistència personalitzada. Esperem ser part de les teves properes i emocionants experiències de viatge!

 

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found