Llestos per rodar: Descobreix els nostres models camper en estoc de Giottiline

Descobreix el Món amb Giottiline: La Fusió Perfecta d’Estil i Funcionalitat

Benvinguts a l’emocionant travessia d’explorar el món sobre rodes, on la llibertat i la innovació convergeixen a cada quilòmetre. En aquest espai, ens submergim en l’apassionant univers de les campers, amb un enfocament especial en els models que disposem en estoc de la destacada marca italiana, Giottiline.

Giottiline: Més que una Marca, una Experiència de Viatge

GIOTTILINE no és simplement una marca; és la culminació d´un viatge, una odissea cap a la llibertat carregada d´energia renovada i noves idees. Amb una passió innata per la qualitat i el treball en equip, Giottiline ha esculpit una gamma de productes completa i satisfactòria. Des del seu inici el 2004 fins avui, aquesta marca ha estat pionera a la categoria TOP del mercat, oferint vehicles innovadors que capturen l’essència de la llibertat itinerant.

Un cop d’ull a la història

Al cor de la famosa vall de l’autocaravana a la Toscana, neix Giottiline el 2004. Des de llavors, s’ha distingit per la seva oferta de vehicles innovadors que combinen l’estil toscà amb l’experiència del grup francès RÀPID. La col·laboració amb RAPIDO ha estat fonamental, transmetent un valuós “saber fer” i recolzant el desenvolupament de nous productes, com la col·lecció GIOTTIVAN llançada el 2020.

GIOTTICOMPACT: Redefinint la Comoditat sobre Rodes

L’any 2022 neix GIOTTI COMPACT, una creació dissenyada per fusionar les dimensions pràctiques d’una furgoneta amb la comoditat i exclusivitat d’una caravana. Aquest model revoluciona lexperiència de viatjar en incorporar totes les característiques dun mini apartament de quatre rodes. Giottiline no només ofereix vehicles; ofereix un estil de vida sobre rodes.

Servei “VARIO” amb dutxa separada

Giottiline a l’Actualitat

Avui, Giottiline es posiciona com un dels constructors italians més importants d’autocaravanes, amb una xarxa de vendes que abasta més de 100 revenedors i centres d’assistència a tot Europa. Cada vehicle és el resultat de la dedicació d’apassionats artesans i tècnics, assegurant que cada viatge amb Giottiline sigui inoblidable.

 

Per què escollir GiottiVan?

La passió de Giottiline pels seus productes es tradueix de manera excepcional a la col·lecció GiottiVan. Més actuals, més dinàmics i més atractius, aquests vehicles encarnen la visió de proporcionar als aventurers sobre rodes una experiència que va més enllà del que és convencional.

GiottiVan es presenta com “els petits de casa, però grans alhora”, una declaració que reflecteix la capacitat d’aquests vehicles per sorprendre i superar les expectatives. Cada detall està dissenyat acuradament per maximitzar l’espai i oferir comoditats que rivalitzen amb la sensació d’estar a casa.

 

ALT COEFICIENT D’AÏLLAMENT

DISSENY EXCLUSIU

NEVERA DE 135LT (60B / 60T)

</a >

DUTXA SEPARADA  (NOMÉS PER A 60T I 60FT)

DIVERSOS COLORS

FINESTRES AMB MARC MODEL SEITZ

 

Espais optimitzats per a una vida còmoda!

 

 

Bany amb dutxa i lavabo giratori (60B)

Armari gran amb 2 portes, doble llit de matrimoni i somier alt amb llistons de fusta entrellaçats (60B)

 

Armari MODUL’SPACE ® (60T)

 

Gran bany amb dutxa separada (60T)

 

 


MODELS EN STOCK


GIOTTILINE GIOTTIVAN 60B PSA PLUS 140 PRIVILEGE

4 PLACESDistribució dia/nit


Galeria d’imatges


Tour virtual

Fes clic per accedir a les seves característiques


GIOTTILINE GIOTTIVAN 60T 140 PRIVILEGE – GAMMA 2023 “IRON GREY”</ a>

2/4 PLACESDistribució dia/nit

 


Galeria d’imatges


Tour virtual

Fes clic per accedir a les seves característiques


GIOTTILINE GIOTTIVAN 60T 140 PRIVILEGE – GAMMA 2023 (BLANCA)

2/4 PLACESDistribució dia/nit

 


Galeria d’imatges


Tour virtual

Fes clic per accedir a les seves característiques


GIOTTILINE COMPACT 60 PRIVILEGE 140 CV – GAMMA 2023

2 PLACESDistribució dia/nit

 


Galeria d’imatges


Tour virtual

Fes clic per accedir a les seves característiques


GIOTTILINE SIENA 330 PRIVILEGE 140 CV – GAMMA 2023

4 PLACESDistribució dia/nit

 


Galeria d’imatges


Tour virtual

Fes clic per accedir a les seves característiques

 

Si algun d’aquests models de camper crida la teva atenció, i desitges obtenir més informació, no dubtis en comunicar-te amb nosaltres. vols més detalls, Pots contactar-nos via telèfon (93.849.60.60), mitjançant Whatsapp (636.95.88.84) o enviar-nos un  correu electrònic (vendes@lalba.net).

Estem emocionats d’acompanyar-te a la teva recerca de la camper perfecta per a les teves aventures. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més detalls i assistència personalitzada. Esperem ser part de les teves properes i emocionants experiències de viatge!

 

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found