Tutorial: Consultar el preu de la benzina i el dièsel amb Google Maps

Des de principis d’any, l’aplicació mòbil Google Maps ja disposa de la informació en temps real sobre els preus de la gasolina i el dièsel en les diferents gasolineres. En aquest tutorial us ensenyem com podeu veure aquests preus i comparar-los amb les benzineres properes. D’aquesta manera sempre repostaràs la teva autocaravana, furgoneta camper o turisme al millor preu.

Passos a seguir:

La informació sobre el preu surt directament al costat de les icones que marquen en el mapa una gasolinera. Per defecte el preu que es mostra és el de la Sense Plom 95. El preu que apareix al costat de la icona pot no estar actualitzat.

Per a assegurar-te que és l’actual hauràs d’entrar a la fitxa de la benzinera. D’aquesta manera també podràs veure el preu del dièsel i de la Sense Plom 98.

Per a comparar preus de les gasolineres que tens al voltant, escriu “Gasolinera” en el cercador.

També pots prémer sobre el botó “Gasolineras” que apareix sota el camp de text de la cerca, al costat d’altres termes molt buscats com restaurants o supermercats.

Una vegada fet això pots prémer sobre “Ver lista” i t’apareixerà un llistat amb les gasolineres més pròximes a la teva ubicació, amb els preus.

Per a planificar les teves rutes també pots moure el mapa, després d’haver premut el botó “Gasolineras” o haver buscat “Gasolinera” en el cercador de Google Maps, i prémer sobre “Buscar en esta zona” i després a “Ver lista”.

Pots marcar també l’opció “Abierto ahora” per a assegurar-te que veus les gasolineres que estan obertes en aquell moment. Si estàs planificant una ruta i planeges repostar a la nit o a la matinada, prement sobre “Más filtros”, pots triar dia i hora aproximada a la qual passaràs per la zona i així saber que gasolineres trobaràs obertes i els seus preus.

 

Esperem que aquest tutorial us sigui útil a l’hora de triar gasolinera. Fins al pròxim article!

 

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found