Novetats Giottiline Siena 2021 – Models en estoc amb entrega immediata

Avui us parlem de les novetats de la gamma Siena Privilege de Giottiline. A més us presentem quatre models que tenim actualment en estoc, nouvingudes, disponibles per a lliurament immediat.

La gamma Siena de Giottiline

Per a anar escalfant motors, en el següent vídeo de la marca, podeu veure detalladament la gamma Siena de Giottiline, unes excel·lents autocaravanes d’un dels majors fabricants italians.

Giottiline Siena 322 i Giottiline Siena 330

En primer lloc us presentem la Giottiline Siena 322 i la Giottiline Siena 330. Totes dues de mesures compactes i perfilades, de 6 metres de longitud i de 4 places, amb dos llits de matrimoni, un posterior i un altre basculant, sobre el menjador.

Amb mesures de furgoneta camper però amb totes les comoditats i espai d’una autocaravana. Ideals per a moure’s sense limitacions, perfectes per a conduir fàcilment en carreteres amb corbes i petits pobles. Sens dubte la millor opció per a famílies aventureres!

Dues excel·lents autocaravanes a un preu molt competitiu, amb acabats de qualitat i el millor equipament:

 • Tot l’equipament de seguretat i d’ajuda a la conducció de Citroën i Giottiline, el Stability PACK:
  • Sistema antibloqueig de frens ABS: Un dels sistemes que més accidents evita. Manté el control de la trajectòria del vehicle encara aplicant la màxima pressió al sistema de frenada. En cas de frenada intensa amb canvi de trajectòria, en una maniobra d’evasió per exemple, evita el bloqueig de les rodes a causa de la inèrcia del vehicle, alliberant pressió en els frens i aplicant-la de manera intermitent per a evitar el derrapatge i que es perdi adherència, amb un frenat més eficient i segur.
  • Sistema de control electrònic d’estabilitat ESP: sistema que comprova que la direcció en la qual es mou el vehicle es correspon amb la posició del volant, mitjançant sensors d’angle de direcció, velocitat de gir de les rodes i angle de gir i acceleració transversal. En cas de sobreviraje o subviratge, en derrapatges sobre superfícies lliscants o en maniobres evasives per exemple, actua els frens de manera selectiva en cada roda i regula el parell d’entrada, per a estabilitzar el vehicle. Els estudis realitzats conclouen que evita el 80% d’accidents per derrapatge.
  • Intelligent traction system o sistema intel·ligent de control de tracció: Mitjançant la gestió de la tracció permet sortir sense dificultat de terrenys complexos com a neu o sorra i també ajuda a evitar problemes en corbes preses a massa velocitat. Mitjançant sensors en rodes i pedal d’acceleració, detecta si una o més rodes giren a diferent velocitat que la resta, i corregeix la potència enviada a les rodes per a tornar a una situació de conducció segura o poder sortir del fangar o la neu on estiguem parats.
   Sistema Hill Holder Control: La seva finalitat és que quan el conductor per al cotxe en una costa o pendent, aquesta tecnologia detecta el grau d’inclinació en el qual es troba el vehicle. D’aquesta manera, quan es aixeca el peu del fre, el sistema evita que el cotxe es desplaci cap endarrere.
  • Sistema Hill Assist Descent Control: permet al conductor ajustar automàticament la velocitat del seu vehicle d’acord amb la inclinació del pendent amb un ajust progressiu, sense acció sobre l’accelerador o el fre
  • Sistema de Monitoratge de Pressió de Pneumàtics TMPS: alerta al conductor en cas que una de les rodes no tingui la pressió adequada.
  • Sistema de control de velocitat de creuer: manté la velocitat seleccionada en el vehicle de manera automàtica, accelerant o desaccelerant sense necessitat d’actuar el conductor.
  • Fars antiboires davanters, coixins de seguretat de conductor i acompanyant,…
 • Una potència de 140 CV
 • Pneumàtics All Seasons (4 temporades): Dissenyats per a ser utilitzats durant tot l’any, sense importar que sigui hivern o estiu, sense importar si la temperatura és alta o baixa. El seu dibuix està dissenyat per a evacuar l’aigua, en cas de pluja, i alhora incorpora unes làmines pensades per a millorar l’adherència tant en gel com en neu dura.
 • Retrocàmera, una gran ajuda per a aparcar i maniobrar.
 • Porta premium amb doble tancament i tancament centralitzat de la cèdula, mantenint impenetrable l’interior del vehicle mentre descanses a la nit.
 • I molt més! En cada model trobareu un enllaç a la fitxa en la nostra web on podreu veure més fotos, el preu de cada model i tot el seu equipament.

GIOTTILINE SIENA 322 PRIVILEGE 140 CV GAMMA 2021

 

Distribució i característiques

 

Longitud total: 5,99 m

Places: 4

 

Imatges de l’interior

Preu i equipament: consulta fent clic AQUÍ


GIOTTILINE SIENA 330 PRIVILEGE 140 CV GAMMA 2021

Distribució i característiques

 

Longitud total: 5,99 m

Places: 4

 

Imatges de l’interior

Preu i equipament: consulta fent clic AQUÍ


Giottiline Siena 390 i la Giottiline Siena 395

Amb tot l’equipament dels models anteriors però amb més espai i una plaça més:

GIOTTILINE SIENA 390 PRIVILEGE 140 CV GAMMA 2021

Distribució i característiques

 

Longitud total: 7,40 m

Places: 5

 

Imatges de l’interior

Preu i equipament: consulta fent clic AQUÍ


GIOTTILINE SIENA 395 PRIVILEGE 140 CV GAMMA 2021

Distribució i característiques

 

Longitud total: 5,99 m

Places: 4

 

Imatges de l’interior

Preu i equipament: consulta fent clic AQUÍ

Si teniu algun dubte sobre aquests models contacteu amb el nostre equip per Whatsapp o per correu electrònic lalbagroup@labagroup.com.

whatsapp l'alba

Parlem per Whatsapp?

(fes clic en l’icona)

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found