Mini Caravana RV Globetrotter Prima amb extres

minicaravana RV Globetrotter portada

Coneixeu les Mini Caravanes RV Globetrotter? A L’Alba Caravaning som distribuïdors oficials per a Catalunya.

Us expliquem breument les seves característiques i els extres que s’han incorporat a aquest model, a petició d’un dels nostres clients.

L’empresa:

La factoria, situada a Avilés (Astúries), compta amb 40 anys d’experiència en la fabricació mitjançant materials composts, tant en la industria naval com per a l’automoció. Combinen a la perfecció les últimes tecnologies amb la fabricació artesanal, fent cada caravana a mà i adaptant cada unitat a les necessitats del client.

minicaravana RV Globetrotter diseño

Estructura:

L’estructura UNIBODY d’aquestes mini meravelles estan fabricades en una sola peça, de tipus sandvitx PRFV/PU, que combina el plàstic reforçat amb fibra de vidre (PRFV) i el poliuretà (PU). D’aquesta forma s’aconsegueix una estructura sense juntes, molt rígida i lleugera alhora, on els esforços als quals està sotmesa (flexió i tracció) es reparteixen uniformement. D’aquesta forma s’evita la fatiga dels materials i l’aparició d’esquerdes. El no tenir juntes permet assegurar al 100% la seva estanquitat.

El xassís que suporta l’estructura és d’acer galvanitzat, permetent una total protecció contra la corrosió. L’eix, l’enganxament i el fre d’inèrcia que munta són de primeres marques (opcional en la versió Prima i Touring, de sèrie la versió Off Road). També podem complementar-ho amb estabilitzadors a l’enganxament per a major seguretat.

Disseny:

El seu disseny de línies arrodonides pren la seva forma de les clàssiques Teardrop (gota d’aigua). Aquest disseny maximitza el rendiment aerodinàmic que redueix el consum de combustible eficaçment. Tant que, en autopista, el consum pot arribar a ser d’un 10% menys respecte a circular amb el mateix vehicle sense remolc.

Per al seu disseny s’han utilitzat els sistemes més moderns CAD i s’han tingut en compte tots els factors que influeixen en una caravana: pesos, centre de gravetat, resistència estructural,…

La utilització de la construcció en sandvitx, amb envans de 30 mm. de gruix, aconsegueixen un excel·lent aïllament interior de fred i calor.

Interior:

Si el seu exterior crida l’atenció per la seva reduïda grandària i excel·lent acabat, el seu interior enamora a qui la coneix. No per ser una mini caravana es redueix el nivell de confort obtingut ni la funcionalitat que s’espera d’una “casa mòbil”.

En el seu interior, perfecte per a dues persones, trobem un ampli llit d’1,40×2 metres i parets completament aïllades i entapissades amb moqueta, aportant calidesa al conjunt. I no només això: en el disseny s’ha aprofitat al màxim l’espai incorporant armaris, espais d’emmagatzematge sota el matalàs en la versió Touring, cartel·les i portaobjectes.

A més, compta amb endollis tipus encenedor per a la càrrega de dispositius mòbils, dues portes laterals i una claraboia, amb la seva respectiva mosquitera i cortina fosca.

Zona posterior:

En la part posterior trobem una envejable cuina amb tot el necessari: armaris i calaixos amplis on podrem portar un fogó, un bagul de gel de 70 litres que també podrem substituir per una nevera alimentada per bateria o corrent exterior, taulell i, en la versió Touring, també una aigüera, amb tanc d’aigües netes incorporat, al que també podrem sumar-li una sortida de dutxa en el lateral de la caravana.

Mesures:

Tot això en una reduïdes mesures i amb una MMA de tan sols 750 kg:

Longitud total 3,89 m
Amplada total 1,91 m
Alçada total 1,73 m
Alçada interior 1,10 m
Tamany matalàs 1,40×1,95 m
Tara/MMA 480/750 kg
Neumàtics 185/70 R14

*neumàtics AT 215/75 R15 a la versió OFF ROAD

Adaptació a les teves necessitats:

Les mini caravanes RV Globetrotter són adaptables a les teves necessitats. Com a mostra, aquest model Prima que hem rebut amb algunes modificacions requerides pel client que ens la demanava: s’ha instal·lat el bagul davanter amb separació interna, molt ampli, on s’ha incorporat una ventilació perquè el gosset del nostre client pugui dormir plàcidament a les nits.

Versió Off Road:

Partint del model Prima, el bàsic sense extres, la marca ha creat la versió OffRoad pels més aventurers. Disposa de xassís reforçat, suspensió independent amb molles i amortidors, fre d’inèrcia, pas de roda ampliat, major alçada i llandes d’acer amb pneumàtics amb tacs 4×4.

La majoria dels extres disponibles es poden adaptar a aquesta versió exceptuant el bagul inferior, la nevera o el dipòsit d’aigües grises. No obstant això, sí que pot incorporar per exemple un petit dipòsit cilíndric d’aigües netes amb bomba.

Mini Caravana RV Globetrotter Off Road
Mini Caravana RV Globetrotter Off Road

Per totes aquestes característiques les mini caravanes Globetrotter són ideals per a parelles, amants de la naturalesa i els viatges, per iniciar-se al món del caravaning o com a companya en la pràctica de la pesca o la caça.

Si vols saber més d’aquestes versàtils mini caravanes i de les seves múltiples opcions crida’ns al 93.849.60.60, envia’ns un email a  info@lalba.net o a través del nostre  formulari de contacte, o directament passeu a veure la que tenim en exposició a les  nostres instal·lacions, molt a prop de Barcelona.

(imatges extretes de la pàgina web de RV Globetrotter)

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found