Furgoneta Camper CI Kyros K2 Experience

Exterior CI kyros K2 Experience 4

La companya de viatge per compartir llocs i emocions, la Caravans International Kyros K2 Experience.

Total autonomia, fàcil maniobrabilitat i mesures compactes per la cerca de la propera aventura.

Us expliquem les característiques d’aquesta magnífica camper van homologada per 4 places durant el dia i 2 places per dormir.

Exterior:

Disseny sobri i elegant, en color blanc i de mesures reduïdes (5420×2050 mm)

Aïllament:

Recobriment total de la van en fibra de polièster amb una pel·lícula d’alumini en el sostre, parets i portones posteriors.

Redueix al 50% el temps per aconseguir temperatures confortables. Augmenta més del 65% la uniformitat de la temperatura mantenint les temperatures mes constants.

Zona menjador:

Pràctic, habitable i funcional: sala per a quatre places amb seients giratoris.

Seients confortables amb ampli espai per asseure’s i embuatat ergonòmic. Taula  extraïble a l’exterior.

Gran capacitat de càrrega:

Òptima capacitat de càrrega gràcies a intel·ligents solucions d’emmagatzematge i d’aprofitament dels espais disponibles.
Els armaris penjants de la part anterior són particularment de gran capacitat. Els armaris verticals són molt espaiosos per la seva profunditat que permet penjar penjadors. Possibilitat d’ampli emmagatzematge, fàcilment accessible, també sota els llits o en els armaris penjants posteriors.

Completíssima cuina:

Cuina amb dos focs, pica integrada amb coberta de vidre i nevera trivalent de 90 litres. La zona de treball és extensible gràcies a la pràctica extensió lateral. Els generosos armaris penjants i els amplis calaixos garanteixen una gran capacitat per guardar estris que permeten tenir tot a l’abast de la mà.

Bany compacte:

Compacte però capaç de garantir un excel·lent confort i facilitat de moviment en poc espai gràcies al seu excel·lent disseny. La dutxa integrada actua d’espai habitable quan no està en ús. La porta corredissa permet moure’s fàcilment sense obstruir el passadís.

Modularitat posterior:

El llit, àmpli i de dues places, és elevable. Gràcies a això l’espai es pot convertir en garatge, permetent el transport d’objectes de grans dimensions. Tant en la configuració garatge com en la configuració llit, la furgoneta ofereix una àrea posterior extremadament equipada, amb portons, compartiments d’emmagatzematge i compartiments sota el llit, permetent una màxima flexibilitat de càrrega. A més, inclou un espai per a dues bombones de gas.

El millor equipament, de sèrie:

La versió Experience inclou calefacció independent Webasto, aire condicionat manual i retrovisors elèctrics, airbag de conductor i acompanyant, control de velocitat de creuer, graó elèctric d’accés, claraboies panoràmiques, obscuridors de cabina, mosquiteres, pre-instal·lació d’auto-ràdio i antena integrada. El panell de control central permet actuar sobre tots els sistemes i conèixer l’estat de càrrega de les bateries i dipòsits. La il·luminació led completa aquesta furgoneta pensada per a la màxima eficiència sense pèrdua de confort.

 

Vine a veure-la a les  nostres instal·lacions i aprofita l’oferta actual. ¡Segur que te la portaràs posada!

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found