Rutes per fer amb nens (Part II)

Seguim amb tres noves rutes aptes per nens. Podeu consultar la primera part AQUÍ, on visitem zones de Tordera, Calella i Cardona. També podeu consultar el nostre article “Muntanyes per pujar amb nens a Catalunya”.

A cada ruta us diem on podeu pernoctar amb la vostra autocaravana o furgoneta camper.

No tens autocaravana? Nosaltres et lloguem una. Contacteu amb el nostre equip per Whatsapp: 636.95.88.84

Rutes per fer amb nens

Castell d’Olivella

Aquesta ruta ens porta a la comarca del Garraf, a un dels seus municipis més petits i bonics: Olivella.

És una ruta de 6 km que ens porta pel massís del Garraf i les seves formacions de roca calcària, esculpides per la naturalesa durant mil·lennis.

En aquesta ruta, a més de paisatges fantàstics amb cultius escalonats i oliveres , que podreu veure des de dalt del Coll de Triador, podreu veure construccions de pedra seca (sense ús de cap material d’unió). uns safaretjos públics antics, la Torre del Castell  d’Olivella(de l’any 922) i les ruïnes de l’església de Sant Pere, de l’any 1430.

Una dada curiosa per als nens és que aquí es troba l’única varietat de palmera autòctona europea, els margallons

Trobareu la ruta completa AQUÍ

On pernoctar:

Ruta prehistòrica pel Montnegre

Aquesta ruta circular és de gairebé 7 km. i transcorre pel Parc del Montnegre i el Corredor, on podreu veure el contrast entre els boscos del seu vessant marí (amb pins i poc arbustos) i els del seu vessant interior, amb alzines, boix a la solana, i heura i molsa a la zona d’obaga.

La ruta és fàcil, sense desnivells, i us farà viatjar en la història fins al moment en què l’home va trepitjar per primera vegada aquestes terres. D’aquella època trobareu, per exemple, el dólmen de Ca l’Arenes.

Comença i acaba al Santuari del Corredor i passa per l’Àrea d’esbarjo del Corredor, on podreu descansar, menjar i divertir-vos en família jugant a alguna cosa.

Trobareu tota la ruta AQUÏ

On pernoctar:

La Via del Nicolau

Aquesta ruta és de 8 km i es fa en 2 hores i mitja, sense comptar les parades i recorre part de la Via de Nicolau, una antiga via ferroviària, construïda en 1914 per al transport de fusta de Gisclareny i Guardiola de Berguedà.

Comença i acaba a la població de Bagà i als més petits els encantarà perquè és tota una aventura: Passa a través de tres túnels, un d’ells pràcticament a les fosques (no oblideu la llanterna), dos ponts penjants de fusta, un d’ells de 35 metres, un mirador espectacular des d’on veureu la vall del Bastareny i passa per l’ermita de Sant Joan de l’Avellanet, on trobareu una àmplia zona d’esbarjo. Fins i tot podreu veure una vagoneta carregada!

Trobareu tota la ruta AQUÍ

On pernoctar:

Esperem que aquestes tres rutes hagin despertat la vostra curiositat i us animeu a fer-les en família.

Estigueu atents que tenim més rutes preparades per a fer amb nens i us les anirem presentant en les properes setmanes.

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found