Preguntem als bloggers: On anem aquest estiu amb la nostra autocaravana? (Part II)

Seguim recomanant als nostres seguidors destinacions per a aquest estiu, escollits per alguns dels bloguers més rellevants del món del caravaning actualment.

En una primera part, que podeu veure fent clic AQUÍ, us presentem a dos d’aquests blogs, ACmos Lo Que Nos Gusta i Geodogs On Road, i us expliquem que destinació ens recomanaven per 2018: Suïssa i Noruega, respectivament. En aquesta segona part us presentarem a dos blogs més i les seves recomanacions.

Amb aquests tres articles, ja que publicarem la tercera part en uns dies, usant com a “excusa” la petició de recomanacions de destinacions, pretenem fer el nostre petit homenatge a la gran labor de difusió i guia que ofereixen les innombrables persones que gestionen blogs, grups o pàgines de Facebook, comptes de Twitter, Instagram,… sobre el món de les caravanes i autocaravanes. En un futur us seguirem parlant de blogs i pàgines a tenir en compte si el vostre són les cases sobre rodes.

Sense més, passem a conèixer i a veure que ens han recomanat aquests 2 bloggers:

VIAXANDO EN FURGO

Descripció del blog:

Úrsula i Román són una parella gallega, enamorada dels viatges i de la seva terra, on segons diuen “ningú és foraster”. Aviat van veure que portar la casa fiques al llit compensa i van comprar la seva primera furgoneta camper. Amb el temps i el naixement del seu fill Xerome, han anat canviant de furgo fins al seu actual VW T4 Karmann Karuso.

viaxando en fuego vw t4 karmann Karuso
La T4 de los amigos de Viaxando en Furgo

Des de 2011 gestionen el seu blog, des del qual ens parlen principalment de la seva volguda i bella terra: Galícia. Però també hi ha espai per a altres boniques regions espanyoles que han visitat (La Rioja, Astúries, Euskadi,…) i destinacions internacionals com Portugal i Suïssa. En aquest blog trobarem descripcions de rutes realitzades per ells mateixos amb fotos del viatge i informació pràctica com on van passar la nit o on van menjar. A més recopilen articles d’altres blogs sobre la seva terra que complementa encara més la informació de la seva pàgina.

Viaxando en furgo #enfurgomolamas

Compten amb diversos premis per la divulgació del caravaning, i han aparegut en innombrables ocasions en mitjans de comunicació relacionats i mitjans digitals. Cal destacar que són els creadors del conegut hashtag del sector #EnFurgoMolaMas que utilitzen molt sovint els amants de les furgonetes camper en les seves publicacions en xarxes socials.

Sens dubte Viaxando en Furgo és el blog de referència per a qui vulgui conèixer Galícia i un dels “culpables” de l’auge de les vans camperizadas i del caravaning en general al nostre país.

Destinació que ens recomana Viaxando en Furgo: GALICIA

No podia ser d’una altra manera! Com a grans enamorats i coneixedors de la seva terra ens animen a passar l’estiu de 2018 en terres gallegues. Galícia, combinació perfecta de mar i muntanya, de paisatges verds i blaus, de bon marisc i bona gent, ens prometen que ens rebrà amb els braços oberts.

És difícil escollir un lloc d’entre els que ens mostren Úrsula i Román en el seu blog però, després de navegar per la seva pàgina web, ens quedem amb la seva ruta en dos partes desde Ribadeo a Tui, pasando por Fisterra, que ens portarà a conèixer tot el litoral gallec, infinitat de pobles i molts llocs de postal. Sens dubte és una ruta completíssima per conèixer de l’estirada intervé Galícia però també podeu ampliar o dissenyar la vostra pròpia ruta amb tota la informació publicada, que trobareu ordenada per províncias al seu apartat “Índice rutas“.

Segur que Galícia us encantarà i us sentireu ben acollits. Es tracta d’una regió molt amiga dels amants del caravaning, fet que Viaxando amb Furgo ens explica així: “Considerem que Galícia és, en si, un furgoperfecto i no hi ha problemes de pernoctes”. Així que, no ho penseu més, si busqueu una destinació propera aquest estiu feu un cop d’ull al blog de Viaxando en Furgo i rumb a Galícia!.

 

Podeu seguir a Viaxando en Furgo a Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i Google+


VIAJANDO EN FURGO

Descripció del blog:

L’equip de Viatjant en Furgo ho formen Loli, Mario i les seves dues filles. Es defineixen en el seu blog com a “exploradors del món” i “col·leccionistes d’experiències en família”. I vaja si ho són! Han visitat destinacions tan llunyanes i tan diferents com Islàndia o Singapur.

viajando en furgo aventureros

Això és el que ens explica Loli sobre ells:

“¿Algo sobre nosotros? Pues te puedo decir que llevamos 9 años viajando en furgoneta. La compramos cuando las niñas eran pequeñas, con 5 y 2 años, y para toda la familia nos cambió la forma de viajar y la manera de vivir el viaje, con esa libertad que te da la furgoneta. “

El seu blog està ordenat per zones, tenint un apartat amb els articles dedicats a llocs d’Espanya, amb publicacions sobre gairebé totes les províncies del país, i un altre amb les destinacions de la resta del món, on trobem gairebé tota Europa, el Marroc, Malàisia o Singapur. L’apartat Rutes complementa els seus relats publicats, caracteritzats per ser completíssims, narrant la seva experiència en cadascuna de les seves sortides, llargues o de finalització de setmana, amb dades, llocs  i consells. Això converteix a Viatjant en Furgo en una “multiguía” de viatge, d’obligada lectura si ells han visitat una destinació que planeges. Serà difícil que trobeu lloc on no hagin estat!

I no acaba aquí! També trobem un apartat de receptes per fer en ruta, consells, càmpings,… Resumint: Blog imprescindible per a tot viatger sobre rodes que es preï!

La família Viajando en Furgo en Islandia
La família Viajando en Furgo en Islandia

 

Destinacions que ens recomanen Viajando en Furgo: ESLOVÈNIA i CROÀCIA

Viajando en Furgo ens recomanen una ruta que van fer en 2012 amb destinació a Croàcia. Podeu accedir a la seva narració de la ruta fent clic AQUÍ.

Expliquen que van aprofitar el viatge per parar en la medieval Carcassone o a Venècia. També que Eslovènia els va sorprendre gratament, va passar de ser un país de pas en la seva ruta a una de les seves parts preferides del viatge:

“Eslovenia es un paraíso en sí mismo. Un pequeño país verde y lleno de lagos y montañas. Es como Suiza, pero en barato.”

Aquí ens expliquen perquè ens recomanen aquesta ruta:

“Para este verano nos gustaría recomendaros un viaje que nos encantó por la variedad de lugares que vimos y por poder conocer esas ciudades que teníamos apuntadas en nuestra lista de sueños viajeros, como Carcassonne o Venecia. Fue nuestra ruta en furgo por Eslovenia y Croacia. Croacia es espectacular. Sus parques nacionales, su costa,… la hacen única. La única pega es que, en agosto, fecha en la que fuimos nosotros, había mucha gente. Sin embargo, Eslovenia es mucho más tranquila, todo naturaleza, rozando los Alpes julianos. Sin duda, fue el descubrimiento del viaje.”

 

Podeu seguir a Viajando en Furgo a Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i Google+


Agraïm la participació en aquest article a Viaxando en Furgo i a Viajando en Furgo

Esperem que aquests articles us siguin útils tant per conèixer blogs als quals seguir, com per obtenir idees per als vostres futurs viatges. Us recordem que en uns dies publicarem la tercera part amb les recomanacions de dues blogleros més i que podeu llegir la primera parte haciendo click AQUÍ

Que gaudiu de l’estiu!

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found