Novetats Carthago 2020 part 1

Avui us presentarem algunes de les novetats que Carthago ha presentat en el Saló Internacional del Caravaning 2019. Sí no pudistes passar per l’estand de Carthago no et perdis aquest article.

L’ ADN premium de Carthago

Carthago és una marca premium, d’altíssima qualitat. Tant els materials utilitzats en les seves autocaravanes com el seu disseny està pensat per a seguir els estandards de la marca i en la millora contínua. Cada racó ha estat acuradament pensat, dissenyat i construït per a oferir als seus clients una de les millors gammes d’autocaravanes d’Europa.

Bona visibilitat a l’hora de conduir, excel·lent ventilació, molt d’espai i amb idees innovadores per a aprofitar-lo al màxim,… són algunes de les característiques que tota Carthago porta de sèrie.

Característiques premium de Carthago

Les característiques generals de Carthago i les novetats que es presenten al 2020 són les següents:

Carrosseria:

L’estructura de la carrosseria d’una autocaravana Carthago està pensada per a ser duradora i altament estable. El cos està reforçat per muntants que li donen major resistència sense una càrrega excessiva de pes. A més disposa de protecció anti llamps.

Bodega de doble pis:

Per poder guardar tot el que necesitis. Amb compartiments d’emmagatzematge d’alta capacitat i el sistema Easy Entry: carrega des de l’exterior, descarrega des de l’interior. 

Garatge:

Disposen del sistema patentat de Carthago per a guardar fàcilment i de manera segura les bicicletes i ciclomotors.

Càrrega útil, pes i equilibrat:

Càrrega útil màxima gracies a una distribució equilibrada del pes

Calefacció i aire acondicionat:

Benestar tot l’any gràcies als sistemes de calefacció i climatització de les autocaravanes Carthago. Ideals per a qualsevol època de l’any, fins i tot en situacions de fred intens. Tindreu sempre els peus calents gràcies al seu sistema de terra radiant.

Visibilitat a la conducció:

Maximitza la seguretat dels teus viatges. Disposa d’una visibilitat davantera de 2,77 metres obtenint en els tests comparatius els millors resultats.

Personalitat:

Les autocaravanes Carthago tenen personalitat pròpia, són úniques i inconfusibles, combinant perfectament utilitat i disseny.

En el següent vídeo podreu veure aquestes novetats generals que presenta la marca per a 2020:

En el pròxim article del nostre blog us parlarem de les novetats que presenta cada model de Carthago per a 2020. Estigueu atents!

Veuen a veure les noves Carthago a les nostres instal·lacions on trobareu una de les exposicions més grans de la marca a Europa.

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
163 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic marctost Twitter Pic Campiste Twitter Pic towearin Twitter Pic eLCixCo Twitter Pic LupoPerr
F
A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following