Fires nadalenques de Catalunya

Avui us portem algunes de les fires de Nadal més populars de Catalunya, on trobareu tots els articles necessaris per a ornamentar la vostra casa, o la vostra autocaravana… Per què no?


Fira d’artesans de Nadal de Vic

Un bon lloc per a trobar regals originals, amb personalitat i de proximitat.

La Fira d’Artesans de Nadal, a Vic és una fira artesanal que compta amb 40 expositors que venen peces elaborades de manera artesanal amb materials diversos (vidre, cuir, fusta, flors seques…). Si teniu l’oportunitat d’assistir durant el pont de la Puríssima, podreu gaudir de el Mercat Medieval Vic, durant uns dies la ciutat tornarà al seu passat medieval. A part de l’oferta gastronòmica, podreu gaudir, entre altres coses, d’espectacles al carrer, música, activitats infantils, recreació d’oficis medievals i també un espai, Ja és Nadal al Medieval! (Plaça dels Màrtirs), dedicat a la venda de productes nadalencs (tions, arbres, figures de pessebre…).

Trobareu tota la informació a VICFIRES


Festa del Tió a Mura i altres pobles

Imprescindible si teniu nens.

Mura (a la comarca del Bages) s’omple de tions durant desembre i gener, la qual cosa li dóna encara més encant a un poble ja de per si mateix preciós. A part de trobar tions en cada racó, podreu gaudir d’activitats infantils i tallers Un pla perfecte amb nens! Els tríptics informatius els trobareu en el Centri d’Interpretació de Mura i en botigues del poble.

Més de 60 Tions gegants apareixen als carrers, finestres, balcons, teulades,… de Mura imitant oficis i activitats diverses. Podreu passejar descobrint-los i triar el millor de l’any.

També trobareu Fires dedicades a aquest simpàtic personatge nadalenc a Solsona i a Arbúcies.

Trobareu tota la informació a Ajuntament de Mura


Fira de l’Avet a Espinelves

Un indret que sembla tret d’un pessebre

Una de les fires nadalenques més primerenques, del 30 de novembre al 8 de desembre, i encara que la d’aquest any 2019 ja ha passat no podíem deixar d’esmentar-la per la seva singularitat. A diferència de les fires nomenades anteriorment, aquesta està dedicada als avets, però trobareu molt més.

L’entorn és el millor, un poble de cases i carrers ben cuidats, amb olor a fusta cremada en estufes i llars de foc en cada racó.

Aquí lògicament podreu comprar el vostre avet, conreats als voltants del poble, i que després podreu replantar, passades les festes. També trobareu llocs de artesania i d’alimentació, exposicions i espectacles.

Trobareu tota la informació a Ajuntament d’Espinelves


Fins aquí la nostra selecció de fira nadalenques singulars de Catalunya. Estigueu atents perquè en uns dies us parlarem de les diferents fires i activitats nadalenques de la ciutat de Barcelona.

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found