Fires nadalenques a Barcelona

Seguim amb la temàtica nadalenca portant-vos avui un resum dels diferents mercats nadalencs que trobareu aquest any a la ciutat de Barcelona. Us presentem els seus tres principals mercats i el nou mercat del Port Vell, inspirat en els mercats nadalencs europeus. En cadascun d’ells trobaràs la seva ubicació, el seu horari i les dates en les quals obre, a més de totes les activitats que es realitzen. Alguns acaben el dia 23 però també cal aguanten oberts fins al mateix 5 de gener, així que si necessiteu un adorn d’última hora, encara sou a temps.


Fira de Santa Llúcia 2019

Dates: Del 29/11 al 23/12

Horari: Laborables de 11 a 20:30h i festius i vigilies de 10 a 21:30h

Ubicació: Catedral de Barcelona

Web: https://www.firadesantallucia.cat/

És la Fira nadalenca més antiga de tota Catalunya i és el símbol per excel·lència del Nadal a la ciutat comtal. Podeu aprofitar per a visitar també la majestuosa Catedral.

Trobareu més de 300 parades amb figures parell el pessebre, els reeixits caganers de l’any, amb els personatges més populars, avets, vesc, molsa, artesania i fins a alguna joguina.

A més trobareu expossat, en el Museu Federico Marès, un pessebre de 35 metres quadrats i a la esplanada de la Catedral un Tió gegant. I els dissabtes i diumenges a les 12h podreu veure la Cercavila de La Carassa de Nadal.


Fira de Nadal del Port Vell 2019

Dates: Del 5/12 al 5/01

Horari:  de dilluns a dijous de 18 a 22h i de divendres a diumenge de 10 a 22h

Ubicació: Port Vell

Web: https://www.firadenadalportvell.com/?lang=es

Als peus del monument a Colón trobem una de les novetats que la ciutat presenta per a aquestes dates, el nou Mercat de Nadal del Port Vell.

Està inspirat en els tradicionals mercats nadalencs europeus on les seves casetes són de fusta. Us aconsellem visitar-ho després de vespre, perquè pugueu contemplar la seva il·luminació en tota la seva esplendor. També podreu veure l’espectacle de llums al ritme de la música que es projecta en la façana de l’edifici del port amb més de 100.000 leds!

A més del mercat, on trobareu tot tipus de decoracions, articles d’alimentació, artesania i regals ben originals, disposa de zona gastronòmica, on fer una exquisida parada per a descansar i menjar alguna cosa, un arból de Nadal de 31 metres d’altura i un escenari on es realitzen espectacles.

Però això no acaba aquí, els petits assegurança que gaudiran molt muntant en el Carrousel clàssic o contemplant el pessebre flotant.


Fira de Nadal de la Sagrada Familia

Dates: Del 23/11 al 23/12

Horari:  laborables i festius de 10 a 21h i dissabtes i vigílies de 10 a 22h

Ubicació: Sagrada Famiia

Web: https://guia.barcelona.cat/ca/detall/fira-de-nadal-de-la-sagrada-familia_99400017122.html

Aquest mercat es munta als peus de la Sagrada Família des de 1962 i compta amb més de 100 parades, davant de la façana de la Passió de l’emblemàtic edifici de Gaudí.

En ella trobareu els tradicionals arbres i plantes nadalenques, però també gran varietat de regals artesans, bijuteria i roba. També molts productes d’alimentació per a aquestes dates: torrons, formatges, embotits, llaminadures i castanyes.

Els mateixos paradistas organitzen activitats familiars gratuitascomo concursos, música, teatre o tallers. I us podreu fotografiar al costat del Tió gegant o el Caganer.


Fira de Reis a la Gran Via

Dates: Del 19/12 al 6/01

Horari:  Tots els dies  de 11 a 22h i el dia 5/01 fins les 3 de la matinada.

Ubicació: Gran Via de les Corts Catalanes (de Muntaner a Calàbria)

Web: http://www.firareisgranviabcn.com/

Fira de gran tradició també a la ciutat, fent-se des del 1877. Té la peculiaritat que la vespra de Reyes tanca a les 3 del matí per si els Reis Mags s’han oblidat algun regal d’última hora.

Es distribueix en trams: Compta amb 58 parades de joguines tradicionals i peluixos (entre Comte d’Urgell i Muntaner), 140 parades de productes tradicionals i de regals varis (entre Calàbria i Comte d’Urgell), 34 parades de artesania (entre Rocafort i Calàbria) i 11 xurreries, repartides per tota la Fira.


Esperem que aquest article us sigui útil i complementi la vostra visita en autocaravana a la ciutat de Barcelona per Nadal. Fins a la pròxima i BON NADAL!

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found