Carthago, autocaravanes premium que et faran sentir com a casa

Avui us volem parlar d’una de les nostres marques, Carthago, una de les més exclusives d’Europa, i de la trobareu una àmplia exposició en les nostres instal·lacions. Vols saber més sobre aquesta excel·lent marca d’autocaravanes?

L’ ADN premium de Carthago

Carthago és una marca premium, d’altíssima qualitat. Tant els materials utilitzats en les seves autocaravanes com el seu disseny està pensat per a seguir els estandards de la marca i en la millora contínua. Cada racó ha estat acuradament pensat, dissenyat i construït per a oferir als seus clients una de les millors gammes d’autocaravanes d’Europa.

Bona visibilitat a l’hora de conduir, excel·lent ventilació, molt d’espai i amb idees innovadores per a aprofitar-lo al màxim,… són algunes de les característiques que tota Carthago porta de sèrie.

Característiques premium de Carthago

Les característiques generals de Carthago i les novetats que es presenten al 2020 són les següents:

Carrosseria:

L’estructura de la carrosseria d’una autocaravana Carthago està pensada per a ser duradora i altament estable. El cos està reforçat per muntants que li donen major resistència sense una càrrega excessiva de pes. A més disposa de protecció anti llamps.

Bodega de doble pis:

Per poder guardar tot el que necesitis. Amb compartiments d’emmagatzematge d’alta capacitat i el sistema Easy Entry: carrega des de l’exterior, descarrega des de l’interior. 

Garatge:

Disposen del sistema patentat de Carthago per a guardar fàcilment i de manera segura les bicicletes i ciclomotors.

Càrrega útil, pes i equilibrat:

Càrrega útil màxima gracies a una distribució equilibrada del pes

Calefacció i aire acondicionat:

Benestar tot l’any gràcies als sistemes de calefacció i climatització de les autocaravanes Carthago. Ideals per a qualsevol època de l’any, fins i tot en situacions de fred intens. Tindreu sempre els peus calents gràcies al seu sistema de terra radiant.

Visibilitat a la conducció:

Maximitza la seguretat dels teus viatges. Disposa d’una visibilitat davantera de 2,77 metres obtenint en els tests comparatius els millors resultats.

Personalitat:

Les autocaravanes Carthago tenen personalitat pròpia, són úniques i inconfusibles, combinant perfectament utilitat i disseny.

En el següent vídeo podreu veure aquestes novetats generals que presenta la marca per a 2020:

Models disponibles

Tenim àmplia experiència amb aquesta marca, ja que som representants i taller autoritzat des de fa molts anys. Perquè? Perquè ens encanta! i volem que tots coneguin els plaers de viatjar en una.
A continuació us vam mostrar dos models nous que segur us encanten i que podeu veure en les nostres instal·lacions. A més de l’equipament inclòs podem personalitzar-la amb equipament extra en el nostre taller, per a adaptar-la a les teves necessitats o preferències. Consulta amb el nostre taller totes les opcions.
Recordeu que totes les nostres autocaravanes es lliuren amb revisió prelliurament i ens ocupem de la seva matriculació, en cas de ser necessari. A més disposem d’opcions de finançament molt avantatjoses amb possibilitat d’ajornar l’import de compra fins a 12 anys.

 


Carthago C-CompactLine I-143 LE F-35


 


Fotos interior

 

PREU I CARACTERÍSTIQUES: fes clic per acedir a més informació.


Carthago C-Tourer I-144 QB F35 Gama 2020Visita virtual


Fotos interior

PREU I CARACTERÍSTIQUES: fes clic per acedir a més informació.


Us esperem en les nostres instal·lacions prop de Granollers (Barcelona) on podreu veure aquests models i molts més, i així triar la millor opció per a vosaltres entre els molts models exposats.

Estem a la vostra disposició, de 9:30h a 13:30h i de 16h a 20h entre setmana i els dissabtes pel matí, de 9:30h a 13:30h, per ensenyar-vos la nostra exposició i resoldre els vostres dubtes. També ens podeu contactar per telèfon (93.849.60.60), Whatsapp(636.95.88.84) o correu electrònic (vendes@lalba.net).

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found