Els camps florits més espectaculars de Catalunya

S’acosta la primavera i amb ella l’explosió de color en la naturalesa. És per això que avui us volem descobrir els llocs de Catalunya on gaudir de meravellosos camps florits que es perden en l’horitzó. Ideals per a fer fotos espectaculars!

Camps de gira-sols a L’Empordà

Al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà podreu gaudir de camps de gegants gira-sols. La millor època per a visitar-los són els mesos de juny i juliol. També us podeu dirigir als pobles pròxims de Jafré o a Torroella de Fluvià.

Podeu aprofitar per a visitar les millors platges de l’Empordà, de les quals us parlem al nostre blog.

Camps de colza al Pla de l’Estany i a Gallecs

A la província de Girona, en la comarca del Pla de l’Estany, durant el mes d’abril, trobareu grans camps grocs, plens d’aquesta planta usada per a fer olis i margarines. Si busqueu una cosa més pròxima a Barcelona, també trobareu camps de colza en l’estany de Gallecs, a Montcada i Reixac.

Si aneu al Pla de l’Estany, no podeu perdre-us Banyoles. Trobareu tota la informació al nostre blog.

Presseguers a Lleida

Els camps de presseguers que hi ha al voltant d’Aitona es converteixen a la primavera en una mar de color rosa. L’ajuntament ha establert rutes per a poder recórrer-los, algunes d’elles per al gaudi individual i altres per a les quals es necessita un guia. A causa de l’auge turístic en l’època de floració, que habitualment es dona al març, hi ha moments en els quals no es pot accedeix amb vehicle propi.

Fa un temps li dediquem un article al nostre blog, on trobareu més informació.

Camps de lavanda a Santa Eulàlia de Ronçana

A poc més de mitja hora de Barcelona està la Masia Mas Sampera, situada a Santa Eulàlia de Ronçana i dedicada a la producció ecològica de lavandes. Els seus propietaris permeten visitar lliurement els seus camps, que compten amb més de 18.000 exemplars d’aquestes flors. Es tracta d’una espècie amb una durada molt curta, per la qual cosa el seu gaudi es redueix al mes de juliol.

Atmetllers a Les Garrigues

El millor lloc per a gaudir del paisatge efímer dels camps d’ametllers és a Les Garrigues, a Lleida. El pla perfecte és recórrer amb cotxe la ruta que abasta des d’Arbeca fins a la Floresta. La millor època és a principis de març. Trobareu tota la infomació a turismegarrigues.com.

Arbres fruiters a Ribera d’Ebre

Al sud de Catalunya, a la comarca de la Ribera d´Ebre, poden gaudir-se camps replets d’arbres fruiters com a cirerers, presseguers i ametllers. Encara que els temps depenen de cadascuna de les espècies, el seu moment de floració transcorre entre febrer i abril. Existeixen mapes de la regió dividits per zones segons els tipus de flor. Més concretament, un lloc idoni per a visitar-los és Tivissa, un municipi de Tarragona a 145km de Barcelona. Una vegada allí, pot completar-se l’experiència fent una ruta de senderisme o visitant unes altres de les joies que alberguen els pobles de la zona.
Pots millorar la teva visita a les Terres de l’Ebre coneixent la població de Tivissa (veure article) i visitant els 10 llocs més romàntics del Delta de l’Ebre.

Cireres florits a Begues

Per a veure els cirerers florits sense haver de desplaçar-se molt lluny de Barcelona hi ha diverses opcions. Els camps de Torrelles de Llobregat i de Sant Climent de Llobregat són dos de les millors, encara que també pot visitar-se el municipi de Begues. Situat en una plana, és característic també per les seves vinyes. La millor època per a visitar-los és entre mitjans de març i mitjans d’abril.

Fins aquí la nostra selecció dels més espectaculars camps en flor de Catalunya. Esperem que us animeu a visitar aquests bonics indrets.

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found