A Carthago, Malibu y L’Alba estem d’aniversari!

2019 és un any de celebració tant per a Carthago-Malibu com per a L’Alba Caravaning. Els primers porten ja 40 anys fent autocaravanes de la màxima qualitat i luxe i nosaltres celebrem que fa 10 anys que som distribuïdors oficials de la marca.

Per tot això, dediquem aquesta entrada en el nostre blog a explicar-vos la seva història i els seus principals assoliments.

Història de la marca

“Podem fer-ho millor! “. Això és el que Karl-Heinz Schuler va pensar quan va veure a un acampador. Amb aquesta idea i motivació, es van col·locar les primeres pedres del grup actual de Carthago.

L’1 de juliol de 1979, l’enginyer industrial de Ravensburg en l’Alta Suabia va fundar la marca d’autocaravanes Carthago.

Va començar amb modificacions de vehicles base per acomplir amb les necessitats del client i ara el grup Carthago és número u en el sector d’autocaravanes, i continua sent una empresa familiar independent.

Moments clau de la marca:

1979: Fundació de Carthago en Ravensburg, en el sud d’Alemanya per l’enginyer industrial Karl-Heinz Schuler.

1985: Especialització en modificacions de VW-Bus. Es funda una GmbH (tipus de societat empresarial a Alemanya) i Malibu comença la seva marxa triomfal.

1991: Carthago presenta les autocaravanes 29, 34 i 35 sobre Fiat Ducato i VW T4 per primera vegada com a vehicles amb una carrosseria completa.

Carthago 35

1994: En les noves autocaravanes «Genius» sobre Volkswagen LT, Carthago utilitza per primera vegada la tècnica de carrosseria de la classe superior Premium Liner: Construcció sandvitx d’alumini massís per a les parets laterals amb aïllament de primera qualitat, així com doble sòl en la part posterior per a la col·locació, a prova de gelades, dels dipòsits i, a més, compartiments addicionals. La tècnica de carrosseria Premium Liner constitueix una pedra miliar per a Carthago que servirà més endavant en el sector obrint el camí per a la marca de primera categoria Premium.

Carthago Genius

1995: Presentació dels models Ethos sobre Fiat i Mondial sobre base Mercedes-Benz amb doble sòl continuat sense graons.995: Presentació dels models Ethos sobre Fiat i Mondial sobre base Mercedes-Benz amb doble sòl continuat sense graons.

1999: Començament d’una nova era: Carthago presenta el M-Liner, la seva primera autocaravana integral, els vehicles basi es poden triar sobre Mercedes-Benz Esprintador o Iveco Daily.

2002: Introducció de la sèrie Carthago Chic sobre base Mercedes-Benz Esprintadora. Des de 2003 també sobre Fiat-Ducato amb xassís rebaixat Al-KO.

2003: Remodelació completa de les sèrie  M-Liner. Presentació de l’autocaravana semi-integral Chic T.

Carthago M-Liner

2005: Carthago amplia la seva sèrie Chic amb models addicionals sobre Iveco Daily, precursors de les futures Chic S-Plus.2005: Carthago amplia la seva sèrie Chic amb models addicionals sobre Iveco Daily, precursors de les futures Chic S-Plus.

2008: Carthago combina més que mai la màxima qualitat amb una construcció lleugera conseqüent. Carthago perfecciona la carrosseria pel costat exterior del sostre, fet de plàstic reforçat per fibres de vidre (GfK) i resistent a la calamarsa. A més també millora el seu sòl, haciendolo més resistent a la descomposició amb plàstic reforçat per fibres de vidre (GfK). El doble sòl i les parets estan fetes d’una construcció sandvitx en alumini massís. Els models chic e-line i chic s-plus de Carthago completen la família de models. La chic A de Carthago es converteix per primera vegada en l’autocaravana de l’any en la selecció realitzada pels lectors de la revista Promobil.

2009: Carthago figura entre els fabricants d’autocaravanes més reeixits de la classe mitjana superior a la classe superior.  Incorporació de les semi-integrals chic c-line T, així com de les distribucions amb llit de matrimoni tipus «Queen» i banyo suite. Carthago remodela la sèrie doble chic e-line/s-plus a fons i completa la família de les chic amb la Chic Highline, precursor del posterior highliner.

2010: Per als models de l’any Chic C-line T-Plus, el fabricant d’autocaravanes redefineix les seves semi-integrals incorporant el llit abatible. La sèrie de models Chic C-line es continua perfeccionant. S’incorporen novetats com el concepte d’espai d’emmagatzematge, la cuina, el bany combinat, així com nombrosos detalls perfeccionats a l’interior, exterior i opcions.

2011: A l’inici de l’any, Carthago subministra la Chic C-line número 1.500. Amb la Tourer C1, més tard C-tourer, Carthago continua el seu camí en els segments de preu més populars. No obstant això, la Tourer ofereix, com a integral o semi-integral, totes les característiques de qualitat, resistència i lleugeresa d’una Carthago. La Chic C-line T es converteix en l’autocaravana de l’any en la selecció realitzada pels lectors de la revista Promobil. Carthago obté, com a primer fabricant d’autocaravanes, el certificat TÜV pel seu «confort durant la marxa».

2012: Tots els models de C-tourer, així com també del liner de luxe, es perfeccionen encara més. Carthago obté el premi «König Kunde».

2013: La nova C-tourer I marca pautes en el món de les integrals lleugeres Premium, reduint el pes en més de 100 kg. Carthago és la primera empresa en el sector que obté el certificat de l’Estació Tècnica d’Inspecció a Alemanya TÜV per la seva construcció d’autocaravanes exempta de fusta. La nova C-compactline, amb una carrosseria particularment esvelta, obté el «European Innovation Award». Es duu a terme la mudança a la nova Carthago-City en Aulendorf/Alta Suabia, en el sud d’Alemanya. La combinació composta d’exposició de vendes, estacionament propi de la fàbrica, Centre de Servei amb magatzem de peces de recanvi inclòs, producció i oficina central de l’empresa és una cosa única en el sector.

Carthago C-tourer I
Carthago City

2014: Les integrals de les seriï Chic celebren el seu desè aniversari. Carthago aprofita aquesta ocasió per a presentar la generació II de la Chic C-line I en el seu nou disseny v-face i màscara frontal accentuada. La Chic C-line T es converteix en l’autocaravana de l’any en la selecció realitzada pels lectors de la revista Promobil.

2015: Carthago presenta la nova generació de Chic E-line i Chic S-plus. Es dissenyen amb un frontal en v-face, una part posterior amb forma esportiva i fort, així com amb tota una sèrie de novetats. La C-tourer I destaca amb el seu rostre nou. No obstant això, el model número u d’Europa en autocaravanes integrals és el Highliner de Carthago. Amb cinc premis, la marca Premium de Carthago es converteix en l’autocaravana més reeixida de l’any. El Highliner de Carthago és el campió global en la «prova pràctica realitzada pels clients»

Carthago Chic E-line

2016: Carthago sorprèn amb la seva nova meravella en espai, la C-tourer I «epic» 144 LI: Amb paret corredissa a la dutxa, Carthago aconsegueix incloure llits individuals complets, un espaiós banyo suite, així com un ampli grup de seients en L en una autocaravana integral de tan sols set metres de llarg. D’aquesta solució se sol·licita una patent. Chic C-line I i C-tourer T són autocaravanes de l’any, amb altres tres models entre els nominats. Carthago gana el «European Innovation Award» per la seva idea innovadora per a la protecció antirrayos.

2017: Carthago aconsegueix el millor resultat de tots els temps en la selecció realitzada pels lectors de la revista Promobil: C-tourer I i Chic C-line I són els vencedors entre les integrals per sota dels 80.000 €. Altres cinc premis subratllen la popularitat dels vehicles Premium de Aulendorf.

Interior Carthago Chic C-line I

Visita la nostra àmplia exposició de vehicles Carthago i Malibu en les nostres instal·lacions prop de Granollers (Barcelona) i fes-te amb la millor autocaravana o furgoneta camper del sector. Us esperem!

 

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: ¡ATENCIÓN! AUTOCARAVANA EN ALQUILER DISPONIBLE DESDE HOY. Modelo: CI Maxis 84 XT (4 plazas) Contacta con nuestro eq… https://t.co/rKUvPbTdkd
129 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic MundoCam Twitter Pic moisescu Twitter Pic VivianGa Twitter Pic DrTroy19 Twitter Pic caravani
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found