Acabades d’arribar! La teva furgoneta camper Roller Team Livingstone amb entrega immediata

Acabem de rebre dos unitats de laes espectaculars furgonetes camper Roller Team Livingstone. ¡DISPONIBLES PER ENTREGA IMMEDIATA!

Com sabeu la demanda de furgonetes camper i d’autocaravanes ha augmentat considerablement amb la pandèmia. És per això que, si teniu previst renovar la vostra o iniciar-vos en aquest meravellós món, us recomanem que sigueu previsors per a no quedar-vos sense opcions més endavant.

Però tranquils, a L’Alba portem més de 40 anys venent autocaravanes i aquí sempre tenim disponibles. Si vols una autocaravana o una furgoneta camper ja, consulta la nostra web per a veure vehicles actualment disponibles per entrega immediata.

Aquests són els models de Roller Team Livingstone que nos acaben d’arribar a la nostra exposició i que ja podeu venir a veure. Si alguna d’aquestes furgonetes camper crida la teva atenció, i vols més detalls, pots contactar-nos per telèfon (93.849.60.60), Whatsapp (636.95.88.84) o correu electrònic (vendes@lalba.net).

Fotos orientatives, no contractuals.ROLLER TEAM FIAT DUCATO LIVINGSTONE ADVANCE AUTOMATIC VAN 4 140 CV – GAMMA 2022 COLOR LANZAROTE GREY

2 PLACESDistribució


Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les característiques i preu

 ROLLER TEAM FIAT DUCATO LIVINGSTONE SPORT VAN 4 140 CV SKY ROOF – GAMMA 2022

2 PLACESDistribució


Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les seves característiques

 


Si alguna d’aquestes furgoneta camper crida la teva atenció, i vols més detalls, pots contactar-nos per telèfon (93.849.60.60), Whatsapp (636.95.88.84) o correu electrònic (vendes@lalba.net).

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
167 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic alegreph Twitter Pic ramonnos Twitter Pic soykarac Twitter Pic montsede Twitter Pic dianacar
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found