Vehicles d’ocasió

Actualment disposem d’una àmplia oferta de vehicles de segona mà, amb vehicles molt diversos. Segur que podreu trobar fàcilment un vehicle que s’adapti a les vostres necessitats a un preu molt raonable.

Coneixes els avantatges de comprar un vehicle d’ocasió a l’Alba Caravaning?

DESCOMPTE CONSIDERABLE

Aconseguiràs la teva autocaravana amb un descompte important, aplicat sobre el preu de venda com a nova, que serà més gran o menor en funció del nombre de quilòmetres del vehicle en el moment de la venda.

PRÀCTICAMENT NOVES

La majoria dels models oferts provenen de la nostra flota de lloguer premium, amb molt poc temps en servei, que en alguns casos no arriba ni a l’any d’ús. Tots els vehicles són totalment revisats pel nostre experimentat personal de taller, lliurant-se com si fossin nous. De fet, en tenir alguns quilòmetres i haver estat habitades pels nostres clients de lloguer, el nostre equip tècnic pot detectar i esmenar petits defectes de fabricació, amb els que ja no us trobareu. Només lloguem les nostres autocaravanes en persona, mai mitjançant aplicacions o pàgines web.

POSSIBILITAT DE FINANÇAMENT

La majoria dels nostres vehicles poden ser finançats de la mateixa manera que un vehicle nou. Nosaltres ens encarreguem d’oferir-vos opcions de finançament amb les condicions més avantatjoses.

ENTREGA IMMEDIATA

Oblida’t d’esperar mesos per poder gaudir de la teva autocaravana. Les nostres autocaravanes d’ocasió es lliuren immediatament.

 

A la nostra pàgina web, a l’apartat vehicles / Ocasió / Autocaravanes, trobareu sempre actualitzats els models que tenim a cada moment disponibles, les seves característiques i el seu preu actual. Podeu accedir a aquest apartat fent clic AQUÍ. Si us agrada algun d’aquests models, contacta avui mateix amb el nostre equip comercial, ja que volen. Pots contactar amb telèfon (93.849.60.60), Whatsapp (636.95.88.84) o correu electrònic (vendes@lalba.net).

És una gran ocasió per adquirir un excel·lent vehicle, molts d’ells, amb etiqueta C.

Aquests són els models que tenim actualment disponibles:

MODELS


VOLKSWAGEN TRANSPORTER T4 CALIFORNIA JOKER WESTFALIA BLUE SÈRIES

4 PLACES


El clàssic de les campers de Volkswagen. Probablement la millor versió de finals dels noranta amb la sèrie joker. Futura clàssica amb valor en alça.


Característiques

 • MOTOR DIESEL VW 5 CIL. 2.5 L TDI 102 CV. ABS
 • DIRECCIÓ ASSISTIDA
 • DOBLE AIRBAG
 • CRISTALLS TINTATS
 • ELEVALUNES ELÈCTRIQUES
 • CALEFACCIÓ ESTÀTICA A GAS
 • SOSTRE WESTFALIA ORIGINAL JOKE SERIES
 • AIRE CONDICIONAT A CABINA
 • SOSTRE WESTFALIA ORIGINAL JOKER SÈRIES
 • COLOR BLAU JOKER SÈRIES
 • PARATXOCS i SPOILERS PINTATS
 • BOLA D’ENGANXA AMB SISTEMA ELÈCTRIC DE 13 PINES

Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les seves característiques


RIMOR RENAULT MASTER HYGGE 14 PLUS – 145 CV – 2022

4 PLACES


Perfilada molt esportiva amb una àmplia cabina, ideal per a quatre persones. En excel·lents condicions i molt poc ús. Molt recomanable si es vol reestrenar una autocaravana del 2022, estalviant en els increments de preu amb aquest vehicle seminou.


Distribució dia/nit

 


Galeria d’imatges

 

Fes clic per accedir a les seves característiques


GIOTTILINE GRAAL Y400 IVECO 35C18 – 3.0 L 176 CV – 2007

2/4 PLACES


Ideal per a quatre persones, aquesta Giottiline de l’era de IVECO està molt ben equipada, amb la qualitat d’una Therry de l’època. Compte amb l’etiqueta B de circulació, el xassís i la cabina és d’Iveco amb el motor amb més prestacions de l’època, i es lliura amb porta motos. En perfecte estat, tant a l’interior com exteriorment.


Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les seves característiques


SUN LIVING ADRIA FIAT DUCATO S 70 DF 2019

6 PLACES


Una de les millors autocaravanes de 7 metres i sis places en una perfilada. Amb una distribució molt intel·ligent i intuïtiva, donant sensació d’amplitud. Molt equipada, amb motor Fiat 2.3 de 140 CV Euro 6, placa solar, retro càmera… i molt més. Es lliura revisada tant interiorment com exteriorment i en perfecte estat.


Distribució dia/nit


Galeria d’imatges

 

Fes clic per accedir a les seves característiques


RIMOR RENAULT MASTER HYGGE 7 – 145 CV – GAMMA 2022

6 PLACES


Autocaravana caputxina comodíssima per a 6 places. Configuració molt clàssica i adaptada a tota necessitat. Ideal tant per a qui busqui 6 places com per a qui necessiti 4 places però busquin espai, sense necessitat de muntar i desmuntar el menjador. Un altre vehicle de 2022 de reestrena. Molt recomanable per evitar increments de preu i llistes d’espera.

 


Distribució dia/nit


Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les seves característiques


ROLLER TEAM FIAT KRONOS 277 M 140 CV – GAMMA 2020

7 PLACES


Tota una Roller Team Fiat Ducato!. Un vehicle que va ser llogada en múltiples ocasions per equips que competien al Circuit de Catalunya, per ser un vehicle excel·lent i molt còmode. Fins a 7 places amb la qualitat habitual de la marca Roller Team. Ideal per a famílies nombroses.


Distribució dia/nit

 


Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les seves característiques


Fins aquí el nostre resum de les autocaravanes d’ocasió que tenim actualment a la venda. Us recordem que a la nostra pàgina web sempre trobareu actualitzats els models disponibles a cada moment.

Si alguna d’aquestes autocaravanes crida la teva atenció, i vols més detalls, pots contactar-nos per telèfon (93.849.60.60), Whatsapp (636.95.88.84) o correu electrònic (vendes@lalba.net).

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found