Renovem la nostra flota d’autocaravanes de lloguer!

renovación autocaravanas alquiler

¡Tenim grans noticies! Hem iniciat el procés de renovació i ampliació de la nostra flota d’autocaravanes i furgonetes camper de lloguer.

Per això, disposem d’autocaravanes d’ocasió a la venda, completament revisades i actualitzades pel nostre personal de taller.


A continuació us detallem que vehicles incorporem a la flota renovada i quins posem a la venta a uns preus increibles. Podeu veure més informació (característiques, preus,…) y més imatges fent clic al títol dels models.

Autocaravanes d’ocasió en venda per renovació de flota de lloguer:

P.L.A. CAMPER MISTER 395 Silver Edition

Preciosa autocaravana perfilada amb cabina pintada en color metalitzat, matriculada el julio de 2016 i amb tan sols 18.000 quilòmetres. Disposa de motor dièsel HDI 2.0 de 130 CV i un equipament molt complet, tant en el referent a la seguretat i la comoditat de la seva conducció, amb ABS, direcció assistida, sistemes Hill Descent Control i Hill Holder Control ( veure video), airbags, control de velocitat de creuer,… com en les característiques com a vivenda, amb un amplíssim llit posterior convertible en llits bessons, llit elèctric basculant a la part davantera, radio CD/USB, gran garatge de càrrega per quatre bicicletes i equipatge, i  molt més.


P.L.A. GIOTTI LINE THERRY T-41

Completíssima autocaravana caputxina amb elegants detalls metalitzats a la caixa, matriculada l’abril de 2016 i amb només 35.000 quilòmetres. Disposa de motor dièsel HDI 2.0 de 130 CV i capacitat per sis persones. Amb un equipament molt similar a la anterior, incorporant els sistemes d’ajuda en pendent Hill Descent Control i Hill Holder Control ( veure video), gaudiràs d’una conducció còmoda i d’un habitacle amb tot el que necessites i amb els acabats d’alta qualitat Therry. A més, disposa de garatge ampliable a la part posterior per poder transportar tot el necessari ( més informació)

I encara hi ha més: fent  clic aquí podreu veure la resta d’autocaravanes d’ocasió que tenim a la venda.


 

Autocaravanes y furgonetes camper noves que incorporem a la nostra flota de lloguer:

 

Amb el propòsit d’oferir als nsotres clients els millors vehicles de lloguer en les millors condiciones, seguim un plà de renovació continuada d’aquests per a que les teves escapades i vacances en família o amb amics siguin una inoblidable experiència. A partir d’ara trobareu els següents models disponibles per llogar ( més informació sobre lloguer d’autocaravanes aquí)

CARAVANS INTERNATIONAL FIAT DUCATO KYROS K2 – CAMPER (2 PLACES)

  PLA MISTER 395 (SILVER EDITION) – 4 PLACES

  PLA HAPPY 435 (NOU MODEL 2017) – 7 PLACES

  ROLLER TEAM 265 TL (170 CV) – 4 PLACES

  CARAVANS INTERNATIONAL FIAT DUCATO MAGIS 77 – 7 PLACES

Si estàs interessat en algun model d’ocasió a la venda o planeges una escapada o unes vacances en autocaravana i vols llogar una CONTACTA’NS. A L’Alba Caravaning trobaràs sempre els millors preus, un tracte personalitzat, àmplia experiència en el sector i la màxima qualitat.

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found