Pont de la Puríssima, pots viatjar en autocaravana?

Vivim temps rars, en els quals la informació canvia diàriament. Desescalada, limitacions de la mobilitat, taxa de transmissió,… són termes que escoltem diàriament. I els que som de “volant inquiet” ens desesperem veient la nostra autocaravana aparcada, sense portar-nos cada cap de setmana o pont a viure aventures.

Com sabem que hi ha tanta informació que costa saber en què moment estem, en aquest article us resumim les diferents limitacions de mobilitat imposades pels diferents governs autonòmics, dins de les mesures de control de la transmissió del Covid-19, que s’aplicaran en el pròxim pont de la Puríssima (del divendres 5 al dimarts 8 de desembre), si no canvia en aquests dies, que no seria estrany (continueu atents a la informació diària).

Amb tota aquesta informació potser podeu planificar alguna sortida curta. Expliqueu-nos en les nostres xarxes socials si planegeu alguna!

Esperem que aquest resum de la situació actual us sigui d’ajuda. A Catalunya, us animem a aprofitar per a conèixer millor zones pròximes al vostre municipi, evitant sempre les aglomeracions, el dilluns 7 i dimarts 8. En el nostre bloc trobareu rutes i llocs de Catalunya d’imprescindible visita, molts dins de la província de Barcelona, sota l’etiqueta de Turisme de desconfinament.

No teniu autocaravana però voleu escapar-vos de la rutina aquests dos dies? Nosaltres us lloguem una! En L’Alba disposem d’una àmplia flota d’autocaravanes de lloguer, en constant renovació i completament revisades i higienitzades després de cada lloguer. Disposareu de tots els serveis amb els últims models del sector i gaudireu d’uns dies perfectes en família o amb amics. Fent CLIC AQUÍ trobareu tota la informació sobre el nostre servei de lloguer. També podeu contactar amb nosaltres per Whatsapp: 636.95.88.84 (fes clic en el número de telèfon des del teu mòbil per a iniciar una conversa amb nosaltres).

Limitacions de mobilitat a Catalunya per al pont de la Puríssima:

A Catalunya es manté el toc de queda de 22h a 6h tots els dies, sense excepció. No es permet la mobilitat fora del municipi els caps de setmana, per tant no es podrà sortir dels límits del municipi del divendres 4 a les 6h fins al diumenge 6 a les 22h.

Des de les 6 del matí del dilluns 7 es podrà circular lliurement per tota Catalunya, podent fer-ho també el dimarts 8. Aquests dos dies són l’única opció per a moure’s per Catalunya, sempre que no surtis dels seus límits.

Limitacions de mobilitat a Andalusia per al pont de la Puríssima:

Es manté el tancament perimetral de tots els municipis i el tancament perimetral de la Comunitat Autònoma.

Limitacions de mobilitat a Aragó per al pont de la Puríssima:

A Aragó el tancament perimetral de la Comunitat, així com de les seves capitals, Osca, Saragossa i Terol, té validesa fins al 30 de novembre. De moment el govern autonòmic no s’ha pronunciat sobre si es prorrogarà o es retiraran aquestes restriccions.

Limitacions de mobilitat a Astúries per al pont de la Puríssima:

També a l’espera de noves notícies, en aquesta Comunitat els tancaments perimetrals d’Astúries i les seves principals ciutats, Oviedo, Gijón i Avilés acaben el dia 3 de desembre. Caldrà esperar per a saber si es prorroga o no.

Limitacions de mobilitat a Balears per al pont de la Puríssima:

Sense confinament perimetral, ni de Comunitat ni de cap municipi, actualment.

Limitacions de mobilitat a Canàries per al pont de la Puríssima:

Sense restriccions de mobilitat, ni tocs de queda. Es pot accedir a les Canàries presentant un test PCR negatiu realitzat màxim 72 hores abans.

Limitacions de mobilitat a Cantàbria per al pont de la Puríssima:

El tancament perimetral de Cantàbria està vigent fins al dia 2 de desembre. Mancant una confirmació oficial, tot apunta al fet que el govern autonòmic prorrogarà aquesta restricció.

Limitacions de mobilitat a Castella i Lleó per al pont de la Puríssima:

Es manté el tancament perimetral de la Comunitat durant el pont de la Constitució.

Limitacions de mobilitat a Castella- La Manxa per al pont de la Puríssima:

Les limitacions de mobilitat de la regió finalitzen el 3 de desembre i ja s’ha anunciat que segurament no es prorrogaran, encara que mancada la confirmació oficial.

Limitacions de mobilitat en Comunitat Valenciana per al pont de la Puríssima:

S’han prorrogat les limitacions de mobilitat fins al 9 de desembre de moment. Aquestes comporten només el tancament perimetral de la Comunitat, permetent-se la circulació dins lliurement.

Limitacions de mobilitat a Euskadi per al pont de la Puríssima:

Es mantenen totes les restriccions fins a, almenys, el 10 de desembre: Toc de queda, tancament perimetral local i de Comunitat.

Limitacions de mobilitat a Extremadura per al pont de la Puríssima:

Sense tancament perimetral ni restriccions internes. A excepció dels vuit municipis que manté tancats per una alta incidència de Covid.

Limitacions de mobilitat a Galícia per al pont de la Puríssima:

No existeix tancament perimetral autonòmic a Galícia. Els molts municipis amb confinament perimetral, gairebé 70, acaben el seu tancament el divendres 4 a les 15 hores. Des de la Xunta s’ha informat que no es preveu ampliar aquestes limitacions.

Limitacions de mobilitat a Madrid per al pont de la Puríssima:

Del 4 al 14 de desembre es tanca perimetralment la Comunitat de Madrid. La mobilitat interior és lliure, tenint en compte el toc de queda de 12 de la nit a 6 del matí, i les 23 zones que estan tancades per alta incidència de Covid.

Limitacions de mobilitat a Múrcia per al pont de la Puríssima:

Tancament perimetral autonòmic, municipal i toc de queda de 12 a 6, fins al 9 de desembre.

Limitacions de mobilitat a Navarra per al pont de la Puríssima:

Tancament perimetral fins al 18 de desembre i toc de queda d’11 a 6.

Limitacions de mobilitat a La Rioja per al pont de la Puríssima:

S’ha prorrogat el tancament perimetral autonòmic fins al 19 de desembre i el toc de queda, que ara serà d’11 a 5. També es manté el tancament municipal d’Arnedo i s’ha permès aixecar-lo a Logronyo.

Limitacions de mobilitat a Ceuta per al pont de la Puríssima:

Es manté tancada fins al 8 de desembre, tant per a accedir des de la Península com des del Marroc.

Limitacions de mobilitat a Melilla per al pont de la Puríssima:

Es manté tancada fins al 7 de desembre.

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
166 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic frizzbik Twitter Pic Autocara Twitter Pic sateliun Twitter Pic Caravani Twitter Pic marctost
F
A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following