Novetats ROLLER TEAM Col·lecció 2023 – GAMMA LIVINGSTONE

Després de presentar-vos les novetats de GIOTTILINE per al 2023, passem a resumir-vos l’oferta de ROLLER TEAM per a aquest any. Ja hem descobert la gamma KRONOS i ZEFIROavui continuarem amb la gamma de vans LIVINGSTONE.

 

GAMMA LIVINGSTONE 2023

 

 

Comença a explorar el món amb Livingstone, un vehicle pràctic i d’estil senzill amb tot el que necessites per partir a la recerca de mil aventures.

Xassís i motoritzacions

 

La gamma Livingstone ofereix una àmplia varietat de vans sobre mecànica CITROËN JUMPER 2.2, amb un motor de 120cv FORD TRANSIT 2.0cc, amb un motor de 130cv de sèrie en els models 2 i 5 (amb possibilitat de 140cv i 165cv) i 140cv als models DUO i DUO XL (amb possibilitat de 165cv).

 

Distribucions LIVINGSTONE 2023

 

 

Millores tècniques i nou equipament

 

 

El sostre elevable amb manxa opcional i llit integrat us ofereix dues places addicionals i és perfecte per utilitzar la part posterior de la furgoneta camperitzada exclusivament per a emmagatzematge, gaudint de més espai per a la zona de dia. Un sostre per cada longitud: Es pot instal·lar tant a les furgonetes camperitzades més compactes com a les més llargues de la categoria. Compta amb contramarc que impedeix que penetri l’aigua. Protegeix encara més la carrosseria contra infiltracions. Disponible per a la gamma Livingstone, Livingstone Sport Limited i Livingstone Advance

 

 

 

 

Nevera de compressor de 84l. de sèrie. Disponible como a opcional nevera a compressor de 138 l. als models 2 i 5 de la gamma Livingstone Sport.

 


Llit transversal individual al menjador fet en una sola peça, que és més fàcil de muntar i es plega per poder guardar a la seva bossa.

 

 

 

 

La dutxa es situa separada del lavabo i compta amb aixeta monocomandament. Quan s’utilitza la dutxa, el lavabo roman tancat, deixant més espai a la dutxa.

 

 

 

Llum exterior de sèrie a la gamma Livingstone Sport.

CARROSSERIA LIVINGSTONE

 

COLORS MAT

COLORS METALIZTATS

 

 

Pots veure totes les novetats de ROLLER TEAM per a 2023 AQUI

Seguiu atents al nostre bloc, que encara ens queden moltes novetats que explicar-vos sobre els packs d’equipament disponibles a cadascuna de les gammes.

Fins la propera!

 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found