Les millors gorgues de Catalunya per l’estiu (Part 2)

Continuem presentant-vos una selecció de gorgues i cascades on passar un gran dia amb família i/o amics, amb la vostra autocaravana o furgoneta camper. A cada lloc us diem on podeu pernoctar a prop.

Us vau perdre la primera part? AQUÍ la trobareu

Si necessiteu llogar una autocaravana, contacteu amb el nostre equip per Whatsapp: 636.95.88.84. No us despisteu que a l’estiu volen!.

Les millors gorgues de Catalunya

Gorges de Salenys

Situades molt prop de la Costa Brava, a Santa Cristina d’Aro, i són ideals per a fugir de l’aclaparament estiuenc de les platges. Si la meteorologia ho ha permès es forma un gorg dit el Pou dels Goges (no confondre amb gorgues, les Goges són unes nimfes d’aigua de llegenda).

En la ruta cap al Pou dels Goges podreu arribar amb cotxe o bicicleta fins a la Font Picant. Des d’allí s’inicia una ruta en ombra, ideal per a nens, que passa per les antigues instal·lacions d’aquesta marca d’aigua carbonatada, la faldilla del Massís dels Gavarres i els boscos de Romanyà.

On pernoctar:

Salts d’aigua de la Vall de Núria

No podem oblidar-nos en aquesta selecció de les gorgues i salts d’aigua impressionants que es formen en el camí que va de Queralbs al Santuari de Núria. Aquest camí es pot fer a peu o amb el cremallera de Núria.

Els més destacats són el barranc de Fontalba, el salt del Sastre o el salt de la Cua de Cavall.

On pernoctar:

Gorgues de les Escaules

Aquestes gorgues pròximes a Figueres, d’aigües termals, permetien fins fa poc el bany durant tot l’any. Desgraciadament actualment el bany està prohibit a causa d’un despreniment de roca.

Igualment us animem a visitar-les ja que són espectaculars i la ruta fins elles també. Podeu seguir la ruta fins a l’ermita i els salts d’aigua. A més podreu sopar en un restaurant pròxim a les gorgues.

On pernoctar:

Gorgs del Torrent de la Cabana

Ni 1, ni 2, ni 3… 7 gorgues! trobareu a Campdevànol, prop de Ripoll. Són molt conegudes per la seva espectacularitat i les podeu visitar seguint una ruta fàcil, que passa per totes les piscines naturals que es formen.

Per raons mediambientals està prohibit el bany des de 2015 però la ruta i el paisatge mereix molt la pena.

On pernoctar:

Gorg Blau

Es troba entre Oix i Montagut i no us deixarà indiferents. Trobareu un salt d’aigua que desemboca en una piscina natural, d’aigua gelada i d’un blau molt intens.

El camí fins al lloc també us agradarà molt.

On pernoctar:

Fonts del Llobregat

A Castellar de n’Hug, entre les comarques del Ripollès i de la Cerdanya, és on neix un dels rius principals de Catalunya, el Llobregat. I ho fa amb gran espectacularitat, sorgint del cor de la muntanya amb gran força. I a més és molt fàcil arribar.

El poble també mereix molt la pena. Us animem a passejar per ell descobrint el seu patrimoni cultural i els seus productes típics.

On pernoctar:

Esperem que us agradi la nostra selecció  i que us faci passar un estiu més fresc. Atents perquè encara ens queden 7 gorgues i cascades de Catalunya per presentar-vos.

Fins a la propera ruta!

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found