Roller Team Zefiro 263 TL FIAT 150CV (2018): una gran autocaravana de reduït tamany

roller team zefiro 263 tl 2018 portada

Avui us parlem de la Auto-Roller 263 TL 2018 Fiat, una autocaravana de 5 places, amb motor potent, la qualitat d’acabats i els  materials característics de la gama Zefiro de Roller Team, i de longitud reduïda.

Vegem les seves característiques:

Vídeo de presentació:

Com una imatge val més que mil paraules us deixem el vídeo de Roller Team on podreu veure aquest excel·lent model.

Exterior i motor

La 263TL és una autocaravana perfilada, de xassís allargat i amb 5º plaça homologada dia/nit. La seva longitud és mig metre més reduïda que les habituals perfilades amb aquest tipus de planta.

Les seves mesures són les següents:

 • Longitud: 6,99 metres
 • Ample: 2,35 metres
 • Alçada: 2,95 metres

En aquest apartat destaquem la tecnologia ExPS EVo d’aïllament i construcció que utilitza Roller Team. Mitjançant la unió de diferents materials compostos aconsegueixen:

 • Millor aïllament tèrmic i acústic.
 • Millor protecció contra els agents atmosfèrics.
 • Millor força estructural
 • Aïllament total de les parts en contacte amb l’exterior.
 • Excel·lent protecció del pis exterior contra tots els agents atmosfèrics.
 • Màxima resistència a l’impacte.roller team zefiro 263 tl 2018 fiat esquema

El seu motor de gran potència és un altre dels elements a destacar: consta d’un motor Fiat de 2,3 litres i 150 CV de potencia. Però, com solem dir amb aquest tipus de motors, més potència no vol dir més consum: la tecnologia Multi-Jet 2 Euro 6 de Fiat li permet estalviar un 29% de combustible enfront d’un motor Euro 4. I el seu manteniment és mínim: ha de revisar-se cada 48.000 kms o cada 2 anys, una altra característica que us farà estalviar, si us decidiu per aquest model.

roller team zefiro 263 tl 2018 fiat motor

Equipament:

Les autocaravanes Roller Team, i més concretament la gamma ZEFIRO, compten amb un equipament molt complet, fent les seves autocaravanes molt senzilles de conduir, còmodes i molt segures.

En termes de seguretat en la conducció la Roller Team Auto-Roller Zefiro 263 TL compta amb:

 • Suspensió reforçada realitzada en aliatge tipus composite
 • Pneumàtics reforçats extra seriï càmping car
 • Sistema de frenat ABS
 • Control d’estabilitat ESP
 • Doble coixí de seguretat frontal
 • Fars diürns

Com diem, Roller Team no només contempla la seguretat, també posa especial èmfasi en el disseny i en elements que facin còmoda la conducció dels seus vehicles. Compta amb:Dirección asistida

 • Sistemes traction plus i hill descent control (veure vídeo aquí)
 • Sistema de control de velocitat de creuer
 • Retrocàmera posterior

Tot aquest equipament es complementa amb llandes d’alumini de 16 polzades “black”, placa solar i bateria AGM.

Interior:

El seu disseny interior és ampli i pensat per al màxim aprofitament de l’espai aconseguint, amb una longitud total reduïda, dos espais diferenciats (dormitori i saló-cuina) còmodes per la convivència de fins a cinc persones.

Com podeu veure en les fotografies el seu interior és modern i funcional. La tapisseria, model Class, i el mobiliari, combinen perfectament el blanc i el negre, amb tocs de fusta. La seva gran claraboia davantera Open-Sky proporciona un extra de lluminositat a l’interior.

La seva taula plegable, que duplica la seva grandària en desplegar-la, aconsegueix un aprofitament de l’espai intel·ligent, adaptant-se a les necessitats de cada moment.

Per sobre del menjador trobem un gran llit basculant, accionat amb motor elèctric, que ens permet pujar-ho i baixar-ho en segons.

roller team zefiro 263 tl 2018 fiat cama basculante

El dormitori principal ens farà sentir com a casa. Amb multitud d’armaris, no tindreu problema algun per portar-vos mig rober de ruta. El seu llit, en forma de península, pot variar la seva altura fàcilment gràcies al sistema flex space del que us parlem una mica més endavant.

 

Entre el menjador i l’habitació principal trobem la cuina, el bany i la dutxa. La cuina, en forma de L, compta amb 3 fogons de gas, pica i multitud d’armaris i calaixos on tot té un lloc pensat per guardar-ho. Es complementa amb una gran nevera trivalente (gas, 12V i 220V) de 140 litres.

La zona per a la higiene personal està separada en dos espais. D’una banda la dutxa independent i, enfronti, un bany i una pica així com armaris varis. Cal destacar també el seu sistema de calefacció i aigua calenta Truma Combi.

A més disposa de tancament centralitzat en les tres portes i mosquitera en la porta d’entrada

 

Sistema Flex Space amb garatge de volum variable:

En la seva part exterior accedim a un gran garatge amb molt espai on podrem portar sense problema un ciclomotor tipus scooter. Aquest garatge disposa del sistema Flex Space que permet, fàcil i ràpidament, modificar el volum d’aquest espai, regulant l’altura del llit del dormitori principal.

Garantia:

Per acabar destaquem les garanties que incorpora aquesta autocaravana, que aporten tranquil·litat als seus propietaris i ens mostra la confiança que té la marca Roller Team en la fiabilitat i resistència al pas del temps dels seus vehicles. Disposaràs de:

 • 2 anys de garantia del vehicle
 • 6  anys de garantia d’estanquitat

Preu i finançament:

Consulta el preu de la Roller Team Auto Roller 263TL AQUÍ

Si ho necessites, disposem de finançament amb el millor tipus d’interès del mercat (3,9 %) i fins a a 12 anys.

Si vols venir a veure-la ens trobaràs AQUÍ. US ESPEREM!

 

whatsapp l'alba

Parlem per Whatsapp?

(fes clic a la icona)

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found