Roller Team 265TL i 284TL: dos autocaravanes perfilades que t’enamoraran

Mes novetats de 2018: avui us presentem dues autocaravanes perfilades de la prestigiosa marca Roller Team, els models 265TL i 284TL.

Tots dos models són molt similars i només es diferencien en la distribució del dormitori principal. Vegem que les seves característiques:

Exterior i motor:

Ens trobem davant dos models de xassís allargat que li permet comptar amb un pàrquing ampli on cap perfectament una scooter.

Les seves dimensions són 7,45 metres de llarg, 2,31 metres d’ample i una altura de 3 metres.

Una de les principals característiques d’aquests dos models és el seu motor: munten el nou motor dièsel de Ford, el Duratorq TDC-I Euro 6 de 170 cavalls. Potència òptima amb el mínim consum.

Equipament:

Tant la Roller Team 265TL com la 284TL compten amb els últims sistemes de seguretat, de comfort i estètics:

  • Suspensió y pneumàtics reforçats
  • Sistema de frenada A.B.S.
  • Direcció assistida
  • Doble airbag frontal
  • Ford Control Cruise amb comandament al volant
  • Ordinador d’abord
  • Radio amb comandament al volant
  • Fars diürns
  • Llantes d’acer de 16 polzades
  • Retrocàmera, placa solar i bateria AGM
roller team 265TL 170cv mesa cámara
Retrocàmera

Interior:

En aquestes autocaravanes oblida’t del fred que faci fos. Amb el sistema de calefacció i aigua calenta Truma Combi no trobaràs a faltar la temperatura del teu habitatge habitual. A més compta amb aire condicionat en cabina per als teus viatges estiuencs.

roller team 265TL 285TL 170cv cabina
Interior cabina

Un detall a destacar és la seva gran claraboia panoràmica frontal “open-*sky” que omple de llum l’habitacle de dia i permet veure els estels de nit.

La cuina està disposada en forma de L permetent molt espai de magatzematge. Disposa de tres fogons a gas i pica. També compta amb una gran nevera automàtica Thetford de 151 litres.

roller team 265TL 285TL 170cv cocina
Cuina amb gran quantitat d’espai

El bany i la pica estan en un habitacle separat de la dutxa. Tots dos habitacles són suficientment amplis i dissenyats per ser molt pràctics.

A l’hora de dormir ambdues compten amb un llit de matrimoni basculant que queda recollida al costat del sostre durant el dia i que fa descendir de nit mitjançant un sistema amb motor elèctric.

roller team 265TL 285TL 170cv cama
Llit basculant

En el dormitori principal el model 265TL compta amb un gran llit posterior. En el model 284TL aquest llit pot convertir-se fàcilment en dos llits bessons.

El saló menjador disposa d’una taula extensible molt àmplia. Juntament amb els seients davanters regulables i giratoris de cabina proporciona un agradable saló per a quatre persones.

Esperem que us hagin agradat aquests models tant com ens agraden a nosaltres.
Podeu veure més fotos del seu interior i el seu preu en les fitxes de producte de la nostra web fent clic aquí: 265TL i 284TL (recordeu que disposem de finançament a mida).

També podeu venir a veure-les en persona a la nostra àmplia zona d’exposició (on estem) o contactar amb el nostre equip per qualsevol dubte (nou contacte de Whatsapp: 636.95.88.84).

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
169 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic soykarac Twitter Pic montsede Twitter Pic dianacar Twitter Pic JosepMay Twitter Pic frizzbik
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found