Carthago Malibú 640 2018: una furgoneta camper amb classe

carthago malibú perfil

Avui us presentem una de les novetats de la nostra àmplia exposició d’autocaravanes, caravanes i furgonetes camper: la Carthago Malibú 640, la més refinada i perfeccionada del mercat.

En anteriors articles del nostre blog ja us hem presentat algun model de furgoneta camper com la Livingstone Special 2018 o la Livingstone Sport 5. En aquesta ocasió us portem un top de gamma de la prestigiosa marca alemanya Carthago, caracteritzada pel seu excel·lent equipament, per la seva excel·lent qualitat de producció i per utilitzar sempre els millors materials. Si busques la millor furgoneta camper del mercat ja l’has trobat!

Aquí teniu un resum de les seves característiques:

Caixa:

furgoneta camper carthago malibú 640 dimensiones

La Carthago Malibú 640 munta el xassís d’una Fiat Ducato 35 Light amb les següents dimensions: 6,358 metres de longitud, 2,05 metres d’ample i 2,59 metres d’alt. Com sempre comentem en el cas de les furgonetes camper les seves dimensions faciliten la ruta i l’estacionament, permetent fins i tot ser utilitzades com a vehicle diari a més de com a vehicle d’oci.

El seu pes en buit és de 2.630 kg i la seva massa màxima autoritzada 3.500 kg.

 

 

 

Motor:

La versió en exposició munta un motor diésel Multi-Jet 2 EURO 6 de 2.3 litres que desenvolupa una potència de 150 CV. Malgrat la seva potència, d’agrair en ports de muntanya, la categoria Euro 6 assegura un consum mínim, un 31% inferior al que té un motor de similars prestacions de categoria Euro 4. A més el manteniment no serà un problema: ha de revisar-se cada 48.000 km. o cada dos anys (el que abans ocorri).

Imatge de www.fiatcamper.com

Places i característiques principals:

Compta amb seients per 4 persones en ruta i amplis llits per 2 persones.

El seu sistema de calefacció és el potent Truma Combi 4  que al seu torn proporciona aigua calenta. compta amb sistema antigel i un panell de control digital molt intuïtiu.

Disposa de dipòsit per a aigües netes de 100 litres, dipòsit d’aigües negres de 90 litres, bateria de gel de 80 Ah i espai en la seva part posterior per 2 bombones de gas d’11 quilograms.

Sala:

Compta amb una taula gran i flexible, amb una part escamotejable en ruta que l’amplia quan és necessari. Girant els seients davanters ràpidament comptem amb un còmode saló per a quatre persones.

 

A més a la zona del saló disposem d’amplis armaris i diversos espais per al magatzematge de roba o altres estris personals. Tot això fet amb el màxim gust, qualitat i els millors materials, marca de la casa.

Cuina:

Disposa de cuina de 2 fogons, amb encès automàtic, uns amplis fogons en un sol nivell i molt espai per al magatzematge d’utensilis de cuina i com a rebost. Els seus calaixos i armaris disposen de sistema de tancament amb suavitat i autotancament. La pica disposa de tapa per augmentar encara més la superfície dels fogons, a més aquesta tapa està pensada també per ser usada com a taula de tall, idea que segur que encantarà als més cuinetes.

A més munta la nevera dissenyada especialment per Malibú per ser extremadament compacta permetent destinar més espai al magatzematge i amb el sistema AES (commutació automàtica entre gas, electricitat i bateria).

Bany 3 en 1:

¡El bany més gran de la seva classe! Ho té tot i a lo gran:

  • plat de dutxa de 81,5×58 cm amb porta articulada
  • WC pivotant
  • claraboia per una millor il·luminació interior
  • una altura de 1,85 metres
  • una petita zona de magatzematge incrustada a la paret de la pica on ubicar els estris més comuns (sabó de mans, raspalls de dents,…)
  • A més la seva porta es corredissa permetent obrir i tancar sense obstaculitzar el pas en el passadís, de 53 cm. d’ample.

Dormitori:

El seu llit és impressionantment gran: 196×91 cm. A més és completament modular podent deixar lliure la zona central o plegar-la completament per disposar d’un gran espai de magatzematge, podent ser utilitzat com a aparcament de bicis o d’un ciclomotor.

I com en tot, aquí també es nota la qualitat dels acabats de Carthago Malibú. El seu llit està pensat per proporcionar un confort sense límits a l’hora de dormir: el seu somier de llepis i el seu matalàs, amb 7 zones de descans, segur que no us fa trobar a faltar al vostre llit habitual. A més compta amb cortines dissenyades expressament per aïllar tant de la calor com del fred exterior.

Sens dubte amb aquesta furgoneta camper sereu l’enveja de tots i disposareu d’un dels models més complets i luxosos del mercat. No ho dubtis més i veuen a veure-la! LLIURAMENT IMMEDIAT!. On estem? Fes clic AQUÍ

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 📝 Seguimos con la serie de artículos en nuestro blog donde os mostramos pueblos de Cataluña, que por sus caracterís… https://t.co/Q5HbaRc7Rv
162 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic rpmsat Twitter Pic ParkEmpo Twitter Pic OfertasC Twitter Pic arteagap Twitter Pic Laura_53
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found