Coneix les autocaravanes Challenger

Tenim grans notícies! Des d’ara som distribuïdors oficials de la prestigiosa marca ChallengerA les nostres instal·lacions trobaràs models en exposició, recanvis i accessoris de la marca i el nostre taller especialitzat per a qualsevol reparació o manteniment que necessiti el vostre vehicle Challenger.

En aquest article us destaquem les principals característiques de la marca, que dissenya i fabrica autocaravanes des de fa 35 anys i gràcies al seu reconegut saber fer és un dels líders europeus en vehicles d’oci.

 

FABRICANT FRANCÈS

CHALLENGER nascuda i concebuda al cor de les vinyes de la vall del Roine a França.

Després En 35 anys, CHALLENGER, núm. 1 a França, a causa del seu bon fer, la seva destresa, el seu mestratge i domini reconeguts, s’ha situat entre els líders de l’autocaravana a Europa.

El seu principal centre de producció a Tournon-sur-Rhône (Ardèche) és un dels més importants d’Europa; sobre una superfície de 200.000 m.

CHALLENGER continua sent fidel a la mateixa filosofia des dels seus inicis el 1985, la del preu just: una autocaravana ben equipada, amb tot allò essencial per viatjar bé ia un preu accessible. Una recerca permanent del correcte equilibri entre equipament i preu, en què la qualitat, la seguretat i el confort no són mai opcionals.

HISTÒRIA

Un quart de segle dedicat exclusivament a la innovació i la democratització del càmping car

Entre totes les marques de càmping-cars presents avui dia a TRIGANO, CHALLENGER té la particularitat de ser l’única marca de càmping-cars creada per TRIGANO, ja que totes les altres han estat adquirides a empreses existents

Des del 25 de febrer del 1985, treballen per la democratització de les autocaravanes, més de 35 anys innovant per oferir la millor relació equipament-preu.

Uneix-te a les 45.000 Challenger que ja són a la carretera!

FILOSOFIA

EL CÀMPING-CAR ÉS UN PRIVILEGI RESERVAT… A TOTS!

Per CHALLENGER el càmping car és un autèntic art de viure, ha de ser sinònim de passió, plaer i descobriment sigui quin sigui el lloc, sigui quina sigui la temporada, sigui quin sigui el preu del càmping car.

Per CHALLENGER, no cal ser ric per comprar un càmping car, igual que no cal tenir experiència per conèixer aquest plaer.

CHALLENGER cerca constantment la innovació al millor preu, això significa que per a cada innovació, analitzen minuciosament la relació funcionalitat/preu.

Per exemple, l’ajust en alçada del llit al garatge (que permet, segons les seves necessitats, privilegiar o no el volum del garatge en relació amb l’alçada del llit) es considera a CHALLENGER com a indispensable: una innovació disponible en sèrie de els primers preus en els models tècnicament adaptats a aquest avantatge.

AVANTATGES DEL CHALLENGER

AÏLLAR, PROTEGIR, DURAR

Totes les autocaravanes ofereixen el mateix nivell d’aïllament amb independència del preu.

A les vans, les Road Edition ofereixen un nivell d’aïllament de gamma alta anomenat VPS (Van Protection System).

L’ESTRUCTURA IRP

 

IRP… Darrere d’aquesta denominació, s’amaga el secret de fabricació més important per a Challenger.

Sigui quin sigui el nivell d’acabat, l’estructura dels habitacles respecta el mateix estàndard d’alta qualitat. IRP garanteix un alt nivell de fabricació per disposar d’un  aïllament òptim, una resistència multiplicada  i una protecció reforçada.

 

STYROFOAM_LOGO-01

L’aïllant XPS és una escuma extra ferma, amb un alt poder aïllant acústic i tèrmic.

Gruixos estudiats dels nostres terres i sostres, que permeten un aïllament que va més enllà dels estàndards de la professió.

Aquest procés de fabricació cerca assegurar sempre més confort i una longevitat exemplar de la seva autocaravana.

INFALIBLE

Per a una millor resistència, estructura reforçada:

 • Protecció xapa de polièster , més resistent a les ratllades, els petits cops, la grava, els hidrocarburs, els ultraviolats ia la intempèrie en general.
 • Grans gruixos de terra i sostre , que estan entre els millors del mercat, amb una millor resistència a la càrrega i que limiten la deformació amb el temps.
 • Aliança fusta/composite eficient , que reforça l’estructura de les nostres parets i terra, que reforça l’estructura de les nostres parets i terra, associant la longevitat del composite a la resistència excepcional de la fusta massissa.
 • Escut estanc , tots els materials que estan en contacte amb l’exterior són imputrescibles, insensibles a la humitat. A l´interior, es dóna prioritat a les qualitats de la fusta.

Nota: per la forma especial, el sostre de les autocaravanes Caputxines disposa d’una tecnologia específica.

 

AÏLLAMENT DE GRAU 3

35 anys d’experiència al servei de la protecció de la vostra autocaravana

 • Contra les filtracions: gràcies als nostres materials imputrescibles i els amplis perfils d’alumini encolats, sense trepar.
 • Contra les intempèries: gràcies al polièster que limita, per exemple, els danys de la calamarsa (al sostre ia les parets) o de la sal (sota el terra).
 • Contra la calor, el fred, el soroll: gràcies al polièster ia un gruix d’aïllant rarament igualat.

EMMAGATZEMATGE, UN JOC DE NENS

Per a CHALLENGER, la funcionalitat és una prioritat i és impensable desaprofitar l’espai.

 

VENTILAR, IL·LUMINAR

Van com en autocaravana, tota la il·luminació interior de l’habitacle és únicament de LED: garantia d’estalvi i durabilitat.

Per a la ventilació, als lavabos ofereixen sovint una doble ventilació (claraboia + finestra).

FACILITAR L’ACCÉS

Totes les autocaravanes estan equipades amb un esglaó encastat per facilitar l’accés a l’habitacle.

A les vans, totes tenen un esglaó elèctric.

 

 

A partir d’una porta exterior específica i protegida (Technibox), vostè accedeix al conjunt dels comandaments essencials per al bon funcionament de la seva autocaravana.

Amb Challenger, l’ergonomia fins i tot en els més mínims detalls.

 

LA ZONA TÈCNICA TOT EN UN

La zona tècnica delectricitat permet un accés fàcil al quadre elèctric:

s’ha acabat contorsionar per canviar un fusible!

La zona tècnica d’aigua neta permet:

 • omplir el dipòsit d’aigua,
 • modular la capacitat del dipòsit d’aigua en funció del nombre de persones i/o de les càrregues transportades,
 • netejar fàcilment el dipòsit, per a una màxima higiene.

Aquest compartiment porta un recipient de recuperació de les projeccions d‟aigua: l‟aigua no s‟estanca al compartiment sinó que surt pel desguàs previst a aquest efecte.

Technibox va de sèrie a totes les nostres autocaravanes caputxines i perfilades.

 

PROTECCIÓ MÀXIMA DE LES PERSONES

Fidel a les seves conviccions Challenger no espera haver d’aplicar una norma per assegurar una protecció òptima als seus clients.

Per exemple, equipen totes les autocaravanes amb un disjuntor diferencial 30 mA.

Contràriament a un disjuntor clàssic de protecció del material, el disjuntor diferencial protegeix també les persones: talla el corrent automàticament quan detecta una pèrdua de corrent que indica un defecte d’aïllament.

Aquest aparell permet una protecció contra els curtcircuits i l’escalfament excessiu dels elements conductors en cas de sobrecàrrega.

 

LA CALEFACCIÓ AMB COMBUSTIBLE

Optar per la calefacció amb combustible suposa multiplicar els avantatges…

De vegades és difícil trobar el gas i d’altres vegades les connexions no són compatibles (a l’estranger especialment). El gasoil és però més fàcil de trobar a totes les carreteres del món.

Si Challenger ha optat per la calefacció amb combustible, també és per augmentar la càrrega útil del vehicle. 2 bombones de 13 kg pesen en realitat 52 kg (13 kg corresponen en realitat al contingut), i prescindir d’una suposa un guany significatiu en pes. En portar una sola bombona, es recupera pes i espai demmagatzematge.

Qui no ha conegut els problemes de canviar una bombona en plena nit i amb molt de fred? Amb Challenger se simplifica la vida a bord… un cop d’ull cap a l’indicador de combustible i mai més no s’espantarà pel nivell d’una bombona. A CHALLENGER, la manipulació de les pesades bombones és una cosa rara: només la utilització del frigorífic, de la cuina i de vegades de l’escalfador segueix associada a l’alimentació de gas.

Mentre que el gas necessita un circuit protegit que talla l’alimentació en cas de xoc, la calefacció amb combustible es pot fer servir en circulació, permanentment i amb total seguretat. Quan arribeu a la destinació valorareu sens dubte disposar d’un espai escalfat per al vostre confort.

 

TRIAR EL XASSÍS

A CHALLENGER ofereixen a les seves perfilades tant a FIAT com a FORD, les dues marques més importants del mercat:

 

Ford i Challenger col·laboren des de fa més de 35 anys.

Amb més de 7 milions d’unitats venudes a tot el món, les qualitats de la llegendària Ford Transit estan més que demostrades.

Incorpora les tecnologies més recents i noves funcions de seguretat i confort.

 1. Xassís especial autocaravana amb centre de gravetat rebaixat, per tenir un millor accés
 2. Via del darrere eixamplada, que optimitza l’espai interior i l’estabilitat a la carretera.
  • Airbag  conductor,
  • assistència a la frenada (ABS):  un sistema que limita el bloqueig de les rodes a les frenades
  • antipatinatge (ASR):  un sistema que regula l’acceleració, per limitar la pèrdua d’adherència de les rodes motrius
  • control dinàmic de trajectòria (ESP):  permet optimitzar l’estabilitat a la carretera ia les corbes i millora la frenada,
  • caixa de canvis mecànica de 6 velocitats,
  • ajuda a l’arrencada en pendent,
  • palanca del fre de mà escamotejable.
 3. Seients de cabina giratoris, regulables en alçada, amb doble recolzabraços.
 4. Sistema Audio Ford amb ràdio AM/FM, Bluetooth®, ports d’entrada USB i presa auxiliar: permet connectar un Smartphone per telefonar de manera mans lliures o escoltar música +volant folrat de pell.
 5. Tancament centralitzat de les portes de cabina.
 6. Proteccions laterals amples, a les portes de cabina, en el mateix color que la carrosseria.
 7. Protecciones laterales anchas, en las puertas de cabina, en el mismo color que la carrocería
 • Rodes 16” + tapaboques de rodes,
 • Kit antipinxazos.

Transmissió automàtica Ford  (opció)

 

Chassis Fiat fourgon

Fiat és la marca de referència al mercat de les autocaravanes i la fiabilitat de  la Ducato està més que demostrada.

Pel que fa al servei, 1.800 tallers especialitzats Fiat Camper Assistance a Europa i una assistència telefònica les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana

Els equipaments Fiat, seleccionats per Challenger, són un conjunt d’avantatges per triar la destinació, amb un confort òptim i amb total seguretat.

 

 1. Xassís autocaravana amb centre de gravetat rebaixat, per tenir un millor accés
 2. Via del darrere eixamplada: més estabilitat a la carretera, més espai interior.
  • Airbag  conductor,
  • assistència a la frenada (ABS):  un sistema que limita el bloqueig de les rodes a les frenades,
  • antipatinatge (ASR):  un sistema que regula l’acceleració, per limitar la pèrdua d’adherència de les rodes motrius,
  • caixa de canvis 6 velocitats (excepte 115 CV).
 3. Seients gran confort “Captain chair”, aquests nous seients Fiat porten un reposacaps integrat, un respatller més ample, una millor subjecció lateral, doble recolzabraços i un seient encara més còmode. De sèrie es poden regular en altura i inclinació.
  • Preequipament ràdio a cabina, altaveus,
  • elevallunes elèctrics,
  • Consola central portaampolles amb compartiment per a telèfon mòbil.
 4. Tancament centralitzat de les portes de cabina.
 5. Antena ràdio integrada al retrovisor.
  • Tapacubs de rodes
  • Kit antipinxazos,

Transmissió automàtica Fiat

 

 

PENSADES PER AL SEU CONFORT

La comoditat també passa per la qualitat i la mida dels llits.

Els llits de Challenger ofereixen una mida superior als estàndards del mercat. A les nostres autocavanes, per exemple, el llit central té 160cm d’amplada i els llits bessons 90 cm… A les vans, fins i tot un llit suspès del darrere de 190 x 190 cm!

 

EXPERT EN COMODITAT

Un confortable matalàs, associat a un robust somier de làmines

Tots els matalassos estan:

 • fabricats a França,
 • dissenyats especialment per a les nostres autocaravanes, amb escumes d´alta qualitat.

Tots els matalassos porten una funda especial:

 • antibacteriana i anti-àcars (per a una òptima higiene),
 • certificada OEKO-TEX® estàndard 100 (sense substàncies nocives per a la salut).

A Premium tots els matalassos (per als llits principals) porten:

 • una escuma d´alta resiliència, que s´adapta perfectament a la forma del seu cos, per tenir una pressió mínima,
 • una funda Thermocool, termoreguladora, per tenir una millor dissipació de la calor corporal,
 • un gruix de buata reforçat, per obtenir un encoixinat suau i una qualitat òptima.

La majoria dels llits principals porten de sèrie un robust somier de làmines, per a un millor confort i una major ventilació, amb marc metàl·lic per a una millor resistència.

LLIT SUSPÈS DEL SOSTRE

Excepte si es tracta del llit principal, totes les autocaravanes perfilades poden tenir en opció un llit suspès, dues places.

 • De dia, el llit suspès desapareix al sostre, per alliberar un espai de vida sense igual al saló, i arribada la nit, es converteix en el llit principal de la “quart d’amics” per als seus convidats.
 • Tots els llits suspesos són elèctriques i poden ser manipulats manualment en cas necessari.

En tots els models amb Maxi Salón, el llit suspès principal té una posició baixa de fàcil accés, sense escala.

Els llits sobre cabina de les caputxines tenen la particularitat de portar plaques anticondensació, poden aixecar-se (per facilitar la circulació entre la cèl·lula i la cabina) i són extra àmplies 155 cm!

 

 

AIREACIÓ CONTROLADA

Ventilar la seva van o autocaravana és la millor arma contra la humitat i la condensació. Per això CHALLENGER no escatima en el número ni en la mida de les finestres o claraboies. En autocaravanes com en vans, la majoria dels seus models compten amb una claraboia panoràmica de sèrie i al lavabo prioritzem, en la mesura que sigui possible, una finestra de sèrie per facilitar l’aireig.

 

PRE-EQUIPAMENTS QUE FAN QUE ESTALVIEU

Preequipar les autocaravanes i vans facilita la feina durant la preparació del vehicle. El temps de muntatge es reduïx i s’estalvia mà d’obra.

COMODITAT

En autocaravanes i vans, Challenger dóna gran importància a la qualitat dels seus coixins, que han de ser tan confortables durant el viatge com a les parades. A més, utilitzen escumes especialment estudiades perquè no s’enfonsin gaire amb el pas del temps.

Per això, treballam amb autèntics especialistes en coixins, ja que es tracta d’una tecnologia que només es pot valorar en asseure’s.

ACCESSORIS QUE MAI SÓN SECUNDARIS

Challenger segueix fidel a la seva filosofia d’oferir un preu raonable prioritzant accessoris la funcionalitat dels quals està més que demostrada.

Per exemple, totes les autocaravanes ofereixen de sèrie la cerca automàtica d’energia als frigorífics trimixtes. Totes les vans, des del model més bàsic, estan dotades de tendal exterior i panell solar.

 

 

L’ACONDICIONAMENT INTERIOR

HABITACIÓ OPTIMITZADA

 • Llit d’alta qualitat
 • Easy Bed, l’alçada modulable

La majoria dels llits sobre garatge (excepte els llits bessons) poden regular la seva alçada en 30 cm.

 • Estuts espais d’emmagatzematge

Les habitacions del darrere tenen generalment armaris de sostre sobre els llits. La majoria dels llits sobre el celler es poden aixecar per facilitar l’accés als espais d’emmagatzematge.

 • Armari rober profund

Amb il·luminació automàtica en obrir la porta als models PREMIUM i integrals.

 • Focus de lectura

Cada llit està equipat generalment de punts lluminosos individuals, per no molestar l’altre.

CUINA VERITABLEMENT EQUIPADA

 • Maxi frigorífic

A la majoria de models, frigorífic 175 L amb elegants portes corbades i efecte mirall, o frigorífic “Slim” 145 L amb calaix independent per a 9 ampolles.

 •  Placa fogons amb tapa de vidre

Aixecada, la tapa protegeix la paret de les esquitxades de cocció. Baixada, la tapa serveix de taulell de cuina.

 • Calaixos de tancament suau

Amb tancaments amb bloqueig per circular.

 • Trama d’emmagatzematge sota el frigorífic

Segons model.

QUART DE LAVABO FUNCIONAL

 • Doble ventilació amb finestra opaca abatible i claraboia de sostre
 • Doble desguàs de dutxa

La majoria dels plats de dutxa disposen de 2 desguassos, per a una evacuació òptima.

 • Sabonera, portagots i claraboia equipada amb una barra estenedor

LLOC DE CONDUCCIÓ

 • Confort i seguretat en conduir
 • Espais portaobjectes a cabina

A tots els models perfilats, espais termoformats sobre la cabina, amb il·luminació LED a cada costat.

 • Doble presa USB

Per recarregar telèfons, tauletes…

SOLUCIONS D’IL·LUMINACIÓ

CHALLENGER, des de fa temps, ofereix il·luminació únicament de LED a totes les seves vans i autocaravanes (perfilades, caputxines i integrals).

Tant a l’habitació com al saló, com a complement a la il·luminació general, disposen sovint de llums de lectura individuals.

EL LABORATORI DE QUALITAT

Un laboratori garant de la durabilitat i la qualitat de la seva autocaravana

Proven les autocaravanes i els components en condicions extremes: proves d’envelliment, deformació, resistència i proves climàtiques.

El nostre objectiu: garantir la comoditat i la durabilitat de la seva autocaravana Challenger.

LES VANS

CHALLENGER sempre ha proposat, dins de la seva gamma, vehicles compactes, en caputxines o perfilades de menys de 6 metres.

Ja fa uns anys, CHALLENGER va decidir ampliar la seva oferta proposant furgons instal·lats que són avui dia objecte d’una gamma completa integrada al catàleg general CHALLENGER.

En efecte, la potència del grup TRIGANO ha permès crear una infraestructura especialment dedicada a l’esperit furgons, integrant una oficina d’estudis, un equip de màrqueting i una fàbrica exclusivament dedicada a la fabricació dels furgons instal·lats.

La professionalitat experta TRIGANO i els volums de producció engendrats han permès a CHALLENGER respectar la seva Filosofia: una relació equipament/preu inigualable sense sacrificar mai allò essencial.

GARANTIA

Escollir CHALLENGER, és gaudir del seu càmping car amb total serenitat i… durant molt de temps.

A CHALLENGER, tots els vehicles, sigui quina sigui la gamma, sigui quin sigui el portador, sigui quin sigui el preu, estan garantits 2 anys peces i mà d’obra.

Les intervencions es realitzen, per al compartiment de vida, al distribuïdor CHALLENGER o qualsevol altre taller autoritzat per CHALLENGER, sota reserva de disponibilitat.

Pel vehicle, els tallers autoritzats pels constructors automòbils són els únics autoritzats per gestionar les garanties.
A més, i és una garantia de longevitat, l’estanquitat de la seva CHALLENGER, furgó instal·lat, Caputxina o Perfilada, està garantida 7 anys (amb visita anual de control al taller d’un dels membres autoritzat de la xarxa CHALLENGER).

PECES DE REPOST

CHALLENGER no pretén limitar la seva oferta a la simple entrega del seu vehicle . Igual que els seus equips, les garanties, la xarxa de distribuïdors, el Servei Posvenda estan inclosos en el preu.

Per això, CHALLENGER ha decidit encarregar la gestió de les Peces de Recanvi a TRIGANO SERVICE, una plataforma europea especialment dedicada a aquesta activitat i exclusivament dedicada a la xarxa de distribuïdors autoritzats.

Trigano Service s’estén en una superfície coberta d’explotació de 20.000 m² que gestiona un total de 50.000 referències, incloent-hi 30.000 en estoc.

Això representa més de 10.000 km recorreguts anuals als magatzems per a la preparació de les 90.000 comandes procedents dels distribuïdors.

RELACIONS CLIENTS

Escollir CHALLENGER, no només és triar el millor vehicle adaptat a les vostres necessitats. Ser client CHALLENGER, també és la seguretat de beneficiar-se d’estructures d’atenció, indispensables per utilitzar el vehicle amb total serenitat i durant molt de temps. Això és per això que CHALLENGER posa a la vostra disposició una àmplia xarxa de distribuïdors a tot Europa.
F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: 🇹🇷🚐 Avui visitem Istanbul, en furgoneta camper, de la mà de @FBidaiakF. ➡️ https://t.co/5sxpD0LRvb
164 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic sinlasme Twitter Pic alegreph Twitter Pic ramonnos Twitter Pic soykarac Twitter Pic montsede
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found