Coneix el nostre taller especialitzat en caravaning des de fa 40 anys

portada taller

Avui no us parlarem de novetats al mercat del caravaning, ni us presentarem cap nova promoció. Avui us volem parlar d’una part de nosaltres i una de les més importants: el nostre taller especialitzat en caravanes, autocaravanes i furgonetes camper.

Com ja sabeu en L’Alba no només venem autocaravanes i caravanes si no que, al llarg de nostra ja àmplia trajectòria, hem anat incorporant serveis i productes relacionats amb el món del caravaning o del càmping. Disposem per exemple de tota una planta de les nostres instal·lacions dedicada als accessoris i recanvis. També disposem d’una zona de pernocta amb safareig d’autocaravanes i zona de dutxa i bany, d’un aparcament per a vehicles per dies, setmanes o mesos i d’un servei de transport de caravanes i autocaravanes.

Però el nostre servei estrella és el nostre taller, perquè ens ha acompanyat des del principi, fa ja 40 anys, i perquè és el responsable, en gran part, de la fidelitat dels nostres clients, que ens confien el manteniment i les reparacions dels seus vehicles una vegada i una altra.

Taller especialitzat en caravaning amb 40 anys d’experiència

L’experiència és un grau diuen i 40 anys és molta experiència!. En tots aquests anys el nostre equip tècnic i els nostres equips i eines han anat evolucionant de la mateixa forma que ho han fet els diferents models i marques, aprenent i incorporant noves tècniques i materials.

Màxima professionalitat i el millor servei post-venda

Els nostres mecànics reben formació continuada directament a les seves fàbriques per part dels serveis tècnics de les marques que representem, on es dissenyen i munten els vehicles que venem.

D’aquesta forma coneixem al detall les peculiaritats tècniques de cada model, preparats per resoldre qualsevol reparació que pugui sorgir durant la seva vida útil.

Considerem el servei post-venda un dels pilars bàsics de la nostra empresa, entenent la venda d’un vehicle com quelcom que dura tant com el temps que aquest vehicle estigui en servei, aconsellant i oferint als nostres clients sempre la millor opció per a qualsevol problema que es trobi.

Reparació de caravanes i autocaravanes

En el nostre taller disposem d’experts en totes les matèries requerides per a la reparació de qualsevol sistema del seu vehicle. Si necessita una reparació, com la substitució d’una part mecànica, la posada en servei després d’un sinistre o qualsevol tipus de reparació interior (gas, mobiliari, il·luminació,…) en L’Alba trobaràs un equip tècnic capaç, que us oferirà les solucions més adequades.

Reparacions de remolcs

Tenim també àmplia experiència en la reparació de tot tipus de remolcs. Porta’ns el teu remolc i sortirà de les nostres instal·lacions gairebé millor que nou!.

Instalació de bola de remolc

Necessites instal·lar en el teu vehicle una bola de remolc? Veuen a L’Alba. Coneixem i ens adaptem a les exigències de cada vehicle tractor i de cada vehicle remolcable. Sempre 100% professional i homologada.

Revisions d’estanqueitat

Amb els anys en les caravanes i autocaravanes es creen filtracions que de no ser tractades degudament poden reduir la vida útil de l’estructura i causar problemes d’humitat a l’interior. Mitjançant la revisió de l’estanqueïtat del seu vehicle els nostres mecànics localitzaran aquestes filtracions i les eliminaran abans que es converteixin en un problema greu.

Revisions de caravanes i autocaravanes

Solem anar-nos lluny amb les nostres caravanes i autocaravanes i, com a segur molts heu experimentat, no és gens agradable tenir un problema mecànic en ple viatge, lluny de casa i del teu taller de confiança. Mantingues sempre al dia el teu vehicle en el nostre taller per limitar al màxim aquests problemes, seguint les revisions periòdiques marcades pels diferents fabricadors i mantenint així el teu vehicle en les més òptimes condicions de seguretat i de fiabilitat en ruta.

Siniestres

Has sofert un sinistre amb el teu vehicle? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem de tot. Gestionem amb el teu segur la reparació, preparem els recanvis necessaris i deixem la teva autocaravana o caravana com a nova.

Instal·lació de tot tipus d’accessoris de caravaning

Tant si ens compres un accessori com si ho compres tu, nosaltres t’ho instal·lem. Antenes i suports de televisió, tendals, sistemes d’àudio o gps,… i molt més, qualsevol accessori que pugui ser muntat en una autocaravana o caravana ho coneixem i sabem instal·lar-ho.

Esperem que us hagi semblat interessant conèixer tot el que us podem oferir des del nostre taller i esperem que ens visiteu aviat quan requeriu els nostres serveis. Ens trobareu a la Roca del Vallès, entre Granollers i Cardedeu, a un pas de l’autopista AP7 i de la ciutat de Barcelona. (ubicació aquí)

whatsapp l'alba

Parlem per Whatsapp?

(fes clic en la icona)

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found