Adria Aviva Lite: lleugeresa i enginy en cada viatge

La caravana Adria Aviva Lite emergeix com una solució innovadora per als entusiastes de l’aire lliure que busquen combinar lleugeresa amb funcionalitat. Aquest model, dissenyat intel·ligentment per ser sorprenentment lleuger, incorpora tot allò necessari per fer de cada viatge una experiència inoblidable, sense excessos ni complicacions.

Un disseny pensat per a la família i els amics

L’Aviva Lite es presenta com l’aliat perfecte per a diverses activitats: des d’un cap de setmana fora fins a convertir-se en una oficina mòbil o una habitació extra al jardí. El seu disseny totalment funcional desafia les convencions, convidant els usuaris a explorar nous horitzons ia gaudir de la natura amb una perspectiva fresca i senzilla.

Espai i flexibilitat per a tothom

La disposició interna de l´Aviva Lite està pensada per adaptar-se a diferents necessitats, ja sigui viatjant sol, amb amics o en família. Gràcies als llits intel·ligents i espais adaptables, aquest model pot albergar còmodament fins a quatre persones, demostrant que es pot fer més, amb menys.

Color i diversió a cada detall

Adria no escatima en alegria i funcionalitat, dotant l’Aviva Lite d’un ambient modern i desenfadat. La ràpida transformació de la zona habitable i els espais adaptables asseguren que cada moment a la caravana sigui tan colorit i divertit com suggereix l’exterior.

Senzillesa i intel·ligència en el disseny

Amb un enfocament en el disseny pràctic i senzill, l’Aviva Lite facilita les escapades ràpides gràcies a solucions poc convencionals i espais pensats per a una vida fàcil i flexible. Des de la nevera i l’aigüera fixes fins als armaris i la taula mòbils, cada element s’ha dissenyat amb el confort i la flexibilitat al cap.

Lleugera, simple i sostenible

*Aplicant termes i condicions; consulteu la web d’Adria per a més detalls.

La facilitat de remolc de l’Aviva Lite és notable, sent adequada per a cotxes petits i elèctrics, cosa que subratlla el seu compromís amb una sostenibilitat més gran. Aquest model no només és lleuger i durable, sinó que també incorpora materials reciclats, com ara el compost Nowocore®, procedent d’ampolles de plàstic reciclades, reafirmant el compromís d’Adria amb el medi ambient.

Dimensions i distribució pensades per a l’aventura

Les dimensions compactes de l’Aviva Lite, amb una longitud de 4150 mm, una amplada de 2090 mm i una alçada de 2580 mm, juntament amb un MTPLM de 750 kg, fan aquest model l’opció ideal per a aquells que busquen una caravana lleugera i funcional per a 4 persones. La seva única distribució, però amb espai flexible i característiques adaptables, ofereix possibilitats infinites per personalitzar l’experiència de viatge.

Amb més de mig segle d’experiència en el disseny i la fabricació de caravanes, Adria continua marcant la diferència en el sector. L’Aviva Lite no és només un testimoni de la innovació i la qualitat d’Adria, sinó també una invitació a explorar el món de manera sostenible, còmoda i divertida.


ADRIA AVIVA LITE 750 KG NEW VERSION 360 2024

4 PLACESDistribució dia/nit

 


Galeria d’imatges

Fes clic per accedir a les seves característiques

 

Si vols saber-ne més, pots contactar-nos per telèfon  (93.849.60.60) Whatsapp (636.95.88.84)  o  correu electrònic  (vendes@lalba.net).

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found