Rutes per a Setmana Santa: El Montseny

En aquesta sèrie d’articles us proposem algunes rutes per fer amb la vostra autocaravana per Setmana Santa. Avui comencem pel Montseny.

El Montseny és un impressionant massís muntanyós ubicat entre tres comarques: el Vallès Oriental, Osona i la Selva. Amb una altitud màxima de 1.706 metres, el Montseny és una destinació popular per als amants del senderisme, la natura i els esports exteriors. Si planegeu visitar aquesta bonica regió a Setmana Santa, fer-ho amb autocaravana us brindarà l’oportunitat d’explorar-la al vostre propi ritme i descobrir alguns dels llocs més impressionants de la zona.

Aquí et presentem una ruta suggerida pel Montseny amb autocaravana per Setmana Santa:

Dia 1: Parc Natural del Montseny

Comença la teva aventura al Parc Natural del Montseny, un espai protegit ubicat a la comarca d’Osona, Vallès i la Selva. Allí podràs gaudir de moltes rutes aptes per a tot tipus de nivells. Pernocta al Àrea de Sant Celoni o Àrea de Breda

Dia 2: Viladrau

En el teu segon dia, dirigeix-te a Viladrau, un bell poble situat sobre un turó a 840 m de altitud al vessant nord del Matagalls ia prop de la riba dreta de la Riera Major. Aquí podreu fer una excursió pel sender del Castanyer de les 9 branques, on us endinsareu en boscos amables i frescos o el Camí de Matagalls, una de les ascensions més clàssiques del Montseny.

També podeu visitar l’Església de Sant Martí o la Capella de la Pietat, una capella situada al nucli urbà. Pernocta al Àrea de Viladrau.

Dia 3: El Brull

En el teu tercer dia, condueix fins a El Brull, una petita localitat envoltada de boscos i prats verds. Aquí podreu fer una excursió fins al castell de Brull, del segle X. També podeu visitar la fortificació Ibèrica del Montgròs, un dels monuments arqueològics del Montseny que més impressionen i Sant Cristòfol de la Castanya, una església romànica protegida documentada des del 1047. Pernocta a l’Àrea d’Autocaravanes de Centelles (Àrea de Portes del Montseny).

Dia 4: Montseny

Al teu quart dia, dedica el teu temps a explorar el propi poble de Montseny. Aquí podreu visitar el campanar de l’església de Sant Julià de Montseny, una església primitiva del segle XII, les aigües subterrànies de la qual han inclinat la torre, o el Mirador de l’Estela, un megàlit original en vitrina datada de fa més de 2.000 anys. A més, també podeu gaudir d’un passeig pels boscos i els senders de la zona. Pernocta al Àrea de Sant Celoni.

Dia 5: Sant Celoni

En cinquè i darrer dia, condueix fins a Sant Celoni, una vila que es caracteritza per ser el centre de referència del Baix Montseny. Aquí podreu gaudir del Jardí de la Rectoria Vella, on s’alça Sant Martí de Pertegàs, del segle XI. També podeu gaudir de passejades pel Maribaus o el Pertegàs, descobrint la riera entre acàcies i pollancres verns.

Amb això conclou el nostre suggeriment de ruta pel Montseny amb autocaravana per a Setmana Santa. Recorda que aquests són només alguns dels molts llocs impressionants que pots visitar a la regió. Gaudeix del teu viatge i explora tot allò que el Montseny ha d’oferir!

Continua coneixent rutes per a Setmana Santa AQUÍ

No teniu autocaravana però voleu viure l’experiència? Nosaltres us en lloguem una! A L’Alba disposem d’una àmplia flota d’autocaravanes de lloguer, en constant renovació i completament revisades després de cada lloguer. Disposareu de tots els serveis amb els darrers models del sector i gaudireu d’uns dies perfectes en família o amics. Fent CLICK AQUÍ trobareu tota la informació sobre el nostre servei de lloguer . També podeu contactar amb nosaltres per Whatsapp: 636.95.88.84 (fes clic al número de telèfon des del teu mòbil per iniciar una conversa amb nosaltres).

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Y
people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic Y
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found