De Carnaval en autocaravana (part 2)

L’any passat vam fer un article en el nostre blog sobre les quatre celebracions de Carnestoltes més populars de Catalunya. Podeu recuperar l’article punxant AQUÍ. Avui us parlem d’altres quatre carnestoltes també molt coneguts i visitats: Sallent, Avinyó, Berga i Platja d’Aro. Agafeu la vostra disfressa, a la família i amics i la vostra autocaravana, que aviat estem de Carnestoltes!

També us diem on podeu pernoctar prop d’aquestes quatre poblacions.

No teniu autocaravana però voleu viure l’experiència? Nosaltres us lloguem una! En L’Alba disposem d’una àmplia flota d’autocaravanes de lloguer, en constant renovació i completament revisades després de cada lloguer. Disposareu de tots els serveis amb els últims models del sector i gaudireu d’uns dies perfectes en família o amb amics. Fent CLIC AQUÍ trobareu tota la informació sobre el nostre servei de lloguer. També podeu contactar amb nosaltres per Whatsapp: 636.95.88.84 (fes clic en el número de telèfon des del teu mòbil per a iniciar una conversa amb nosaltres).

Els altres 4 Carnestoltes més populars de Catalunya:

Sallent

El Carnestoltes de Sallent és un dels més populars del Bages. La festa s’inicia amb l’arribada del Rei Carnestoltes i segueix amb el moment més esperat, l’eixelebrada desfilada en la qual apareix la patrona, Maria Magdalena. Els concerts i els nens també tenen un lloc especial a Sallent.

Podeu trobar el programa d’enguany  AQUÍ

On pernoctar?

Àrea de Navarcles


Avinyó

El Carnestoltes d’Avinyó és un altre dels destacats a la comarca del Bages. El pregó inicia la festivitat, que segueix amb el cercatasques, una  ruta que recorre els bars de la ciutat, la cercavila i el concurs de disfresses. Finalment el gran ball de disfresses remata la festa de la població, que acaba l’endemà amb l’enterrament i una altra cercavila.

Podeu trobar el programa d’enguany AQUÍ

On pernoctar?

Àrea de Avinyó


Berga

 

Siguis o no un cornut, pots participar en aquest ball que tradicionalment té lloc el dissabte de Carnestoltes a Berga. És una de les moltes activitats que proposa la ciutat dins del seu carnestoltes. Un altre exemple ben original és la guerra de farina.

Podeu trobar el programa d’enguany AQUí

On pernoctar?

Àrea de Prats de Lluçanès


Platja d’Aro

El Carnestoltes de Platja d’Aro és un dels més destacats de la Costa Brava. És principalment un carnestoltes familiar. Amb més d’una vintena d’activitats, el carrer és el centre neuràlgic de la celebració. Amb carrosses i bandes musicals que animen la desfilada, ha arribat a reunir més de mig milió de persones.

Podeu trobar el programa d’enguany AQUÍ

On pernoctar?

Àrea de Platja d’Aro


Esperem que gaudiu del Carnestoltes sigui on sigui, i que aquest article us animi a visitar els Carnestoltes mes populars de Catalunya. Tingueu en compte que, com diem per aquí, “per Carnestoltes tot si val!”.

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: Acaba de publicar una foto https://t.co/zNJ2wEY0c0
156 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic aparkare Twitter Pic SurveyCa Twitter Pic HymerRus Twitter Pic Restaura Twitter Pic 1001_en
F
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found