Encarrega la teva furgoneta camper Roller Team Livingston per 2021

2020 ha estat un any molt complicat però podem fer que 2021 millori molt:  Reserva ja una de les nostres autocaravanes per la seva entrega en 2021!

Com sabeu la demanda d’autocaravanes i furgonetes camper ha augmentat considerablement amb la pandèmia. És per això que, si teniu previst renovar el vostre vehicle o iniciar-vos en aquest meravellós món, us recomanem que sigueu previsors per a no quedar-vos sense opcions més endavant.

Però tranquils, a L’Alba portem més de 40 anys venent autocaravanes, caravanes i furgonetes camper i aquí sempre tenim disponibles. Si vols una autocaravana ja, consulta els nostres últims articles en el blog i la nostra web per a veure les autocaravanes i caravanes actualment disponibles per entrega immediata.

Consulta les novetats dels models de la gamma Kronos de Roller Team en aquest artícle

Aquests són els models que aniran arribant a la nostra exposició i que ja podeu reservar. Si alguna d’aquestes autocaravanes crida la teva atenció, i vols més detalls, pots contactar-nos per telèfon (93.849.60.60), Whatsapp (636.95.88.84) o correu electrònic (vendes@lalba.net).

 


ROLLER TEAM FORD KRONOS 284 TL 170 CV – GAMA 2021
Distribució


Fotos interior

PREU I CARACTERÍSTIQUES: fes clic per accedir a més informació.

 ROLLER TEAM FORD KRONOS 294 TL 170 CV – GAMA 2021Distribución


Fotos interior

PREU I CARACTERÍSTIQUES: fes clic per accedir a més informació.


 

F
F
Twitter
LAlbaCaravaning on Twitter
Latest Tweet: RT @inacacamping: #inaca #inacacamping #sueña #vive #SinMiedo #sueñaengrande #ViveFeliz #enjoy #enjoylife #enjoythemoment #goodvibes https:…
166 people follow LAlbaCaravaning
Twitter Pic towearin Twitter Pic eLCixCo Twitter Pic LuisBlas Twitter Pic ivan_una Twitter Pic nanus212
F
A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following